Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2014

Αντιπροσωπεία του Δήμου Πρέβεζας, παρέστη στην ''Πίτα της Ηπειρώτισσας'' , του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου


Την μεγάλη εκδήλωση των Αποδήμων Ηπειρωτισσών της Αττικής,  τίμησε ο Δήμος Πρέβεζας.





Αντιπροσωπεία του Δήμου, αποτελούμενη από την Πρόεδρο του Δημοτικού  Συμβουλίου Παρθενία Καζάκου, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Βαγγέλη Ροπόκη, την Τοπική Σύμβουλο και πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Θωμά Κίτσα Σουρτζή, παρευρέθηκαν στην ''Πίτα της Ηπειρώτισσας'' , του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου, το Σάββατο το απόγευμα 8 Φεβρουαρίου 2014, στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας.



Οι εκπρόσωποι του Δήμου Πρέβεζας, κατέφτασαν από νωρίς στο χώρο, γεγονός που συνετέλεσε ώστε να συναντήσουν πολλούς Πρεβεζάνους ετεροδημότες και να ανταλλάξουν απόψεις μαζί τους.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε θετικά από τους παρευρισκόμενους Πρεβεζάνους, που δεν είχαν λόγο να κρύψουν την ικανοποίηση τους, γιατί ο Δήμος Πρέβεζας, πάντα προσπαθεί να είναι κοντά στους απόδημους.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης η Παρθενία Καζάκου και ο Ευάγγελος Ροπόκης και η Κίτσα Σουρτζή ,είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος  Γιώργο Οικονόμου και τον Πρεβεζάνο Αντιπρόεδρο Κώστα Κωνήκαι να ανταλλάξουν απόψεις για ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Πρέβεζας και την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.


Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου Εύα Χαλατσά, στην συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία του Δήμου Πρέβεζας, εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευαρέσκεια της για την  παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου