Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μιλτιάδης Κλάπας "Για τα οικονομικά η σημερινή δημοτική αρχή αυτοδιαψεύδεται διαρκώς.."


Eίμαι πρόθυμος σε ένα διάλογο απευθείας με τον Δήμαρχο για να αποδειχθεί ότι η ρητορική των τελευταίων 3 χρόνων είναι ένα μεγάλο ψέμα


H τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να αναλάβει ενεργό ρόλο με πρωτοβουλίες ανασυγκρότησης του παραγωγικού μοντέλου κάθε περιοχής, πρέπει να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για επενδύσεις και εργασία. Με αυτήν την πρόταση ως κεντρικό άξονα ο τέως Δήμαρχος Πρέβεζας και υποψήφιος Δήμαρχος κ Μιλτιάδης Κλάπας μίλησε στον Prisma 95,1 για την προγραμματική διακήρυξη του συνδυασμού του που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Ο τέως δήμαρχος αναφέρθηκε σε άξονες που θα δώσει προσοχή όπως είναι η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Επίσης τόνισε ότι θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα και στον θαλάσσιο τουρισμό, ο οποίος είναι ατμομηχανή για τον τουρισμό της πόλης. "Με καθαρούς τρόπους πρέπει να προχωρήσουμε στην δημιουργία της μαρίνας έτσι όπως έχει σχεδιαστεί και αναβαθμίζοντας το λιμενικό ταμείο να πάρει πρωτοβουλίες για να προσελκύσει κίνηση στο θαλάσσιο τουρισμό. Σήμερα το λιμενικό ταμείο δεν έχει καμία δραστηριότητα." ανάφερε.

Σχετικά με τις κινήσεις που έγιναν επί δημαρχίας του ο κ Κλάπας τόνισε ότι έγιναν κινήσεις ωστόσο εκείνη την περίοδο ο Δήμος προσπαθούσε κυρίως να δημιουργήσει αναπλάσεις και θέματα που διευκολύνουν τον τουρισμό, σήμερα δεν ζητούμε μόνο αυτό, ζητούμε ο δήμος να λάβει ρόλο στη δημιουργία νέων επενδύσεων.

Ο κ Κλάπας μίλησε και για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση και πάλι να διεκδικήσει τον Δήμο ενώ σχολίασε και την αντίθεσή του και η απόσταση που τον χωρίζει με την πολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής: «Για τα οικονομικά η σημερινή δημοτική αρχή αυτοδιαψεύδεται διαρκώς(…) Όλο αυτό το θέμα έχει εξελιχτεί σε μια άκομψη δικαιολογία της αποτυχίας της σημερινής δημοτική αρχής. Εγώ είμαι πρόθυμος σε ένα διάλογο απευθείας με τον Δήμαρχο για να αποδειχθεί ότι όλη αυτή η ρητορική των τελευταίων 3 χρόνων είναι ένα μεγάλο ψέμα απέναντι στους πολίτες»

Ο κ Κλάπας αναφέρθηκε και στο θέμα του Νοσοκομείου, και ανάφερε χαρακτηρίστηκα: «Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση δεν είναι ότι πουθενά δεν έγιναν νοσοκομεία με ΣΔΥΤ και ήταν μια απάτη, αλλά τότε εμείς επιμέναμε να γίνει νοσοκομείο με ΕΣΠΑ και μας έλεγαν ότι κάνουμε λάθος. Αυτό έγινε στη Λευκάδα και κατασκευάζει νοσοκομείο. Κάποιος θα πρέπει να απολογηθεί που επέλεξε να βάλει την περιοχή μας σε αυτή την περιπέτεια.»

Ο τέως Δήμαρχος αναφέρθηκε στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου του όπου έχει στόχο να έχει νέους ανθρώπους, νέους επαγγελματίες και νέους επιστήμονες αλλά και έμπειρους ανθρώπους, ενώ έχει θέσει στόχο τη δημιουργία μιας νέας γενιάς αυτοδιοικητικών ανθρώπων.

ακούστε το ηχητικό απόσπασμα εδώ

Επίσης το Σάββατο η Ανεξάρτητη δημοτική παράταξη με με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιλτιάδη Κλάπα σας καλεί στη δημόσια παρουσίαση της προγραμματικής διακήρυξης του ονόματος και του εμβλήματος της παράταξης,στις 23 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο Margarona Royal


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου