Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 13, 2014

Με την παρουσία Ηπειρωτών θα πραγματοποιηθεί η έκθεση για τον τουρισμό της Ελλάδας στην Σουηδία


Η 1η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στην πρωτεύουσα της Σκανδιναβίας


Η ΚΑΡ∆ΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ∆ΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝ∆ΙΝΑΒΙΑ Η NORTH EVENTS ΣΤΙΣ 14-16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ GREKLAND PANORAMA, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ GLOBE ARENAS, ΑΝΝΕΧΕΤΕ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ, ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ 3.000Τ.Μ. δείτε εδώ
Τουρισμός Τουριστικές υπηρεσίες (καταλύματα, διαμονή, tour operators, real νestate, health & wellness), προορισμοί, φορείς, ενώσεις. Γαστρονομία Eλληνική γαστρονομία, παραδοσιακά προϊόντα, γευσιγνωσίες, επιδείξεις μαγειρικής, επιμελητήρια, οργανισμοί. Πολιτισμός Πολιτιστικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, shows και events με επίκεντρο τον ελληνικό πολιτισμό και κουλτούρα.
Στην έκθεση συμμετέχουν και στηρίζουν όλοι οι tour operators της Σκανδιναβίας οι οποίοι ήδη διακινούν πολύ κόσμο σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας όπως και του Ακτίου με προορισμούς όπως την Πάργα την Πάλαιρο και την Λευκάδα.
Επίσης ο συμπολίτης μας – Πρεβεζάνος Σπύρος Βαγγελάκης γνωστός φωτογράφος, στο χώρο της έκθεσης θα παρουσιάσει φωτογραφικό υλικό  του ενώ η γνωστή πιανίστα από την Άρτα, Ζωή Ευσταθίου θα παίξει με Σουηδούς τζαζίστες ηπειρώτικα διασκευασμένα κομμάτια σε τζαζ αλλά και δικά της κομμάτια σε καφέ της παλιάς πόλης σήμερα Πέμπτη στις 6 το απόγευμα.



Το PrevezaBest, θα σας παρουσιάσει κατ’ αποκλειστικότητα φωτογραφικό υλικό από την έκθεση του Πρεβεζάνου Σπύρου Βαγγελάκη περί τα τέλη της εβδομάδας.Δείτε εδώ την ιστοσελίδα με υλικό του γνωστού Πρεβεζάνου φωτογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου