Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 07, 2014

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Ξανά υποψήφιος ο Γ. Κάτσινος (;) Άρχισε ήδη τα προεκλογικά ρουσφέτια (+ΒΙΝΤΕΟ)


Ξανά υποψήφιος για τον Δημαρχιακό θώκο, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να είναι ο Γιώργος Κάτσινος, αν και δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα για τις προθέσεις του.
Και λέμε φαίνεται, αφού τα προεκλογικά ρουσφέτια τα έχει ήδη ξεκινήσει.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.


Εδώ και μία εβδομάδα, εργολάβος που έχει οριστεί από τον κ. Κάτσινο, (υποθέτουμε με τη συνήθως πρακ


τική του, δηλαδή με απ' ευθείας ανάθεση) προχωράει στην κατασκευή ενός τοίχου αντιστήριξης στην Κόκλυζα της Ηγουμενίτσας, μήκους περίπου 70 μέτρων.


Σε άλλη περίπτωση θα λέγαμε μπράβο στον Δήμαρχο για το "έργο" που κάνει στην συγκεκριμένη περιοχή.

Τα πράγματα δεν είναι όμως τόσο απλά, όσο φαίνονται.
Και εξηγούμαστε:


Στην δορυφορική φωτογραφία που βλέπετε, με κόκκινο χρώμα έχουμε σημειώσει το σημείο που γίνετε το μονομπλόκ. Με αστέρια τα δύο σπίτια που εξυπηρετεί και με την κίτρινη αρίθμηση τα 10 σπίτια που θα "πνιγούν" από τα νερά της βροχής.

Για να εξυπηρετήσει δηλαδή δύο σπίτια (μάλιστα ανήκουν στην ίδια οικογένεια) μεταφέρει το πρόβλημα και καταδικάζει άλλες δέκα οικογένειες, αφού η περιοχή δεν έχει δίκτυο ομβρίων και τα νερά της βροχής, με την βοήθεια και του μονομπλόκ, θα καταλήξουν στις αυλές τους.

Το αξιοπερίεργο είναι πως από τα 12 σπίτια που έχουμε σημειώσει, τα μόνα δύο που δεν κατοικούνται όλο το χρόνο παρά μόνο για τις διακοπές των ιδιοκτητών τους, είναι αυτά για τα οποία κατασκευάζεται το μονομπλόκ.

Και για να μιλήσουμε στην γλώσσα που καταλαβαίνει ο Δήμαρχος, όταν ένα στόμα έχει 10 δόντια χαλασμένα, σφραγίζοντας μόνο τις δύο κουφάλες, όχι μόνο δεν σώνονται και τα υπόλοιπα, αλλά χαλάνε και γρηγορότερα.

Αλήθεια κύριοι της Δημοτικής Αρχής.
Πόσο κόστισε το συγκεκριμένο έργο;
Και πόσο παραπάνω θα κόστιζε εάν το ξεκινούσατε 10 μέτρα πριν και το τελειώνατε 5 μέτρα μετά, εξυπηρετώντας έτσι και τα υπόλοιπα σπίτια;

Τώρα θα είμαστε κακοί εμείς εάν υποθέσουμε πως δεν το κάνατε, διότι το διπλανό σπίτι ανήκει σε μέλος της ΝΟΔΕ ΝΔ Θεσπρωτίας;
Ή θα είμαστε κακοί εάν πούμε πως εξυπηρετείτε καθαρά και μόνο ημετέρους σας



892fm.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου