Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 15, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Άναψαν τα αίματα σήμερα στην αγορά αγροτών


Άναψαν τα αίματα για τα καλά σήμερα το πρωί στην αγορά αγροτών μεταξύ παραγωγών και αγροτών, ενώ ανυποψίαστοι πολίτες που βρέθηκαν εκεί για τα ψώνια τους, χωρίς να γνωρίζουν ότι δεν θα λειτουργούσε η αγορά, παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι τα όσα εκτυλίχθηκαν .  

Αυτό που στην πραγματικότητα έγινε ήταν να χωριστούν οι τοπικοί παραγωγοί και αγρότες σε δύο στρατόπεδα.

Από την μια μεριά η ΕΝΑ Πρέβεζας και από την άλλη παραγωγοί που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στον τρόπο με τον οποίο οργανώνεται πλέον η θεσμοθέτηση της αγροτικής αγοράς και των όρων που τίθενται.

Στο σημείο βρέθηκαν επίσης και οι Αντιδήμαρχοι Πρέβεζας Βαγγέλης Ροπόκης και Δημήτρης Κατσιπανέλης οι οποίοι έγιναν αποδέκτες παραπόνων τόσο από τους παραγωγούς όσο και από πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο και αντέδρασαν όταν είδαν ότι δεν λειτουργεί η αγορά.

Ο Λεωνίδας Ραβανός πρόεδρος της Ε.Ν.Α. ανέφερε για μια ακόμη φορά ότι πρέπει να μπουν κανόνες στη λειτουργία της αγροτικής αγοράς ενώ έκανε λόγο και για πολιτική εκμετάλλευση της όλης κατάστασης.

Σε δήλωση του ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Ροπόκς ανέφερε ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να δίνει την μάχη έως την υλοποίηση της αγροτικής αγοράς προς όφελος των πολιτών.

Ο κ. Κατσιπανέλης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Πρέβεζας ενημέρωσε τέλος τους παραγωγούς για την προσφυγή του δήμου κατά της ακυρωτικής απόφασης της αποκεντρωμένης στην παραχώρηση χώρου στους αγρότες ενώ επέδειξε το έγγραφο του υπουργείου με το οποίο επιτρέπεται η λειτουργία της πιλοτικής αγοράς στην Πρέβεζα έως την ψήφιση του σχετικού νόμου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου