Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Θα τον κατονομάσει ; ; ;


Πριν δύο μέρες και συγκεκριμένα στις 18 Φλεβάρη, μας στάλθηκε , κείμενο - κουίζ από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Νίτσα, το οποίο και σας παρουσιάσαμε, όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Άποψη των συντακτών του PrevezaBest, είναι ότι επειδή παρακολουθούμε τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ένα χρόνο τώρα – από τη στιγμή που το blog μας βρίσκεται on line – στις οποίες συνεδριάσεις, μετέχει ο επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης Ανάπτυξη Τώρα κ.Νίτσας και οφείλουμε να καταθέσουμε ότι είναι από αυτούς που δεν μασάνε τα λόγια τους και επιπλέον, ότι έχει να πει το λέει ευθέως και δίχως περιστροφές.

Διαβάζοντας όμως κανείς το κουίζ του κ. Νίτσα, αντιλαμβάνεται ότι ο συντάκτης του κειμένου κ. Νίτσας, διακατέχεται από ανάμικτα συναισθήματα.

Θα θεωρούσαμε έντιμο από τον κ. Νίτσα, να κατονομάσει, ποιος είναι ο νεαρός πολιτικός  που σύμφωνα με τον ίδιο "θέλει να είναι υποψήφιος στης δημοτικές εκλογές του Μαΐου,  έχει περάσει από διάφορους υποψηφίους δημάρχους λέγοντας ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, καταγράφει τον σχεδιασμό κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους, χαρακτηρίζοντας  με τα ακατονόμαστα για τους προηγούμενους λόγια  ( λαμόγια, κλέφτες κ.λ.π) ετοιμάζεται  τελικά!!! να δώσει τον πολιτικό αγώνα μαζί με έναν από αυτούς ". 

Έτσι θα σταματήσει και η παραφιλολογία των ονομάτων[το ποιος μπορεί να είναι]

Σε περίπτωση που ο κ. Νίτσας θα μείνει απλά στο να αιωρούνται διάφορα πρόσωπα ,αναφέροντας καταστάσεις αυτών, τότε θεωρούμε ότι το κουίζ αυτό προσβάλει τον ίδιο τον συντάκτη και όχι τον "ποντικό".

Εμείς καλούμε άμεσα τον κ. Νίτσα να κατονομάσει τον προδότη, επίσης, επειδή θεωρούμε τον κ. Νίτσα έναν εξαιρετικά ευφυή άνθρωπο, όταν και αν κατονομάσει τον "ποντικό", να παρουσιάσει και τις απαραίτητες αποδείξεις ειδάλλως ως γνωστόν, η συκοφαντία είναι άτιμη πράξη και επιπλέον διώκεται ποινικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου