Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ:Σε μπαράζ προσφορών προχωρούν οι καταστηματάρχες

Δηλώνουν απογοητευμένοι, από την αγοραστική κίνηση των εκπτώσεων




Σε μπαράζ προσφορών αναμένεται να προχωρήσουν περισσότεροι από τους μισούς καταστηματάρχες της Πρέβεζας μετά το τέλος των χειμερινών εκπτώσεων για να αντιμετωπίσουν την πτώση του τζίρου που επίσημα λήγουν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. 

Οι καταστηματάρχες δηλώνουν απογοητευμένοι, από την αγοραστική κίνηση των εκπτώσεων, σημειώνοντας ότι η προσέλευση των καταναλωτών δεν ήταν η αναμενόμενη.

Οι έμποροι της πόλης εκπέμπουν σήμα κινδύνου για την επιβίωση και το μέλλον τους και τονίζουν ότι θα πρέπει η πολιτεία να αντιληφθεί το αδιέξοδο που υπάρχει στην αγορά, ενώ αναφέρουν ότι η κατάσταση αυτή δεν αφορά μόνο τους ίδιους αλλά και πολλούς άλλους κλάδους εργαζομένων, των οποίων η δουλειά και το εισόδημα τους εξαρτάται από την κίνηση και τη ρευστότητα στην αγορά. Οι ασφυκτικές συνθήκες έλλειψης ρευστότητας δημιουργούν ολοένα και περισσότερα αδιέξοδα για ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι οι παραγγελίες για την εαρινή-θερινή σαιζόν είναι
μειωμένες σε σχέση με πέρυσι. Οι καταστηματάρχες σημειώνουν ότι οι προσφορές δεν είναι απλά σημαντικές αλλά επιτακτικές και με δεδομένο το υποτονικό αγοραστικό ενδιαφέρον, οι προσφορές θεωρούνται μονόδρομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου