Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επίθεση στο PrevezaBest από το "ΠΑΡΕΛΘΟΝ"

Μια ανεκδιήγητη και άνευ προηγουμένου επίθεση, δέχτηκε το PrevezaBest, από το "ΠΑΡΕΛΘΟΝ" !!![ Αναγράφουμε την λέξη ΠΑΡΕΛΘΟΝ με κεφαλαία γράμματα, διότι θέλουμε να τονίσουμε την λέξη με όλη την σημασία της που στον συγκεκριμένο άνθρωπο και υπεύθυνο πολλών τραυματισμένων ψυχών, αξιόλογων πολιτών, αποδίδουν οι πολίτες της πόλης. 

Μάλιστα μπροστά στο βωμό τίνος άραγε [ως γνωστόν και στον τελευταίο πολίτη] θυσιάζει, δίχως κανέναν ενδοιασμό τις προσωπικότητες  ανθρώπων που με κόπο προσπαθούν να παρουσιάσουν τις δουλειές τους. 

Να σας αναφέρουμε εμείς λοιπόν… Το PrevezaBest, δέχτηκε επίθεση, διότι οι γνωστοί – άγνωστοι του τηλεφώνησαν και του υπέδειξαν να μας κάνει αυτή την ανεκδιήγητη επίθεση. 

Και σε  αυτό το σημείο το αντιλαμβανόμαστε και εν μέρει τον δικαιολογούμε κατά κάποιον τρόπον…[Το οποίο και αναφέρουμε δίχως ίχνος ειρωνείας] Και ποιοι είναι αυτοί που του τηλεφώνησαν  ; ; ; 

Είναι αυτοί που θίχτηκαν από κείμενα που κατά καιρούς δημοσιεύει το blog μας, και αποτελούν απόψεις των αναγνωστών μας, στο πλαίσιο της δημοκρατίας, της ελεύθερης άποψης και διακίνησης ιδεών και να τονίσουμε για πολλοστή φορά ότι τα κείμενα των αναγνωστών μας δεν υιοθετούνται και οι απόψεις  αυτών από τους συντάκτες του blog μας. 

Έχεις καταντήσει γραφικός εσύ και τα όσα λες… Κατάλαβέ  το, η εποχή σε ξεπέρασε και σε άφησε πίσω, αποτελείς ΠΑΡΕΛΘΟΝ…  συνήθισε το…. Και τέλος προσπάθησε να το αποδεχτείς…


ΥΓ.  Σ’ ευχαριστούμε για την δωρεάν διαφήμιση …

Τέλος επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος σε όποιον εκφράζετε δημόσια με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του PrevezaBest.Οι νομικοί μας σύμβουλοι είναι ενήμεροι και θα πράξουν τα δέοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου