Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 03, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΖΟΣ "ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΦΑΓΑΝΕ ;"



Δεν κατάλαβα γιατί με φάγανε ρώτησε στο PRISMA ο φίλος σύντροφος μου και αξιαγάπητος σε όλους τους Πρεβεζάνους, δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ Γιάννης Ρεντζος!

Πρώτα δεν σε έφαγε ο ΣΥΡΙΖΑ των μελών, αλλά μια ευκαιριακή λυκοφιλία αυτών που ελέγχουν προσωρινά τον Σύριζα Πρέβεζας, με την γνωστή ομάδα συμφερόντων που εδώ και τέσσερα χρόνια πολεμούσε τον Δημόσιο χώρο! 

Σε φάγανε ομάδες συμφερόντων οικοδομικών και άλλων, που μυρίστηκαν εξουσία και σήμερα φτιάχνουν το πρόγραμμα της νέας δημοτικής κίνησης για το πολεοδομικό και την « ανάπτυξη» στην Πρέβεζα . 

Σε φάγανε αυτοί που τους αντισταθήκαμε και τους πολεμήσαμε μαζί με την βάση του ΣΥΡΙΖΑ και με τα κινήματα της πόλης για να σταματήσουμε τις μπουλντόζες στον Παντοκράτορα, η να σώσουμε το πράσινο στην πόλη. 

Σε φάγανε αυτοί που δεν ήθελαν το Κοινωνικό Ιατρείο και ήταν αντίθετοι τότε ως πρόεδροι του Ιατρικού συλλόγου, και άλλοι που θεωρούν ακόμα και σήμερα ότι η αλληλεγγύη είναι ελεημοσύνη.

Σε φάγανε γιατί είσαι μια ανεξάρτητη φωνή που δεν συμφωνείς πάντοτε με την κομματική γραμμή και θέλουν να γυρίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω σε άλλες πρακτικές.
Σε θυσίασαν στο βωμό των κομματικών ισορροπιών και των υπόγειων ιντρίγκων που δυστυχώς συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας

Μην νομίζετε ότι θα τα καταφέρουν. Πύρριες νίκες πετυχαίνουν εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ των μελών, και της Πρέβεζας που χάνει ακόμα μια ευκαιρία

ΝΙΚΟΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ 
Μέλος του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

1 σχόλιο:

  1. Τώρα καταλαβαίνει ο Γιάννης ότι η Πρέβεζα τρώει ό,τι αξιόλογο υπάρχει.Γι αυτό και οι σοβαροί δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για πιθανή τους ανάμειξη! Για την συγκυρία θα ήθελα να του θυμίσω το πάντα επίκαιρο τραγούδι κίλλερ του Μπουλά:
    "Υπηρετώ τη στείρα μετριότητα, ότι δεν έχει μνήμη και ταυτότητα,
    Δολοφονώ τα γνήσια ταλέντα, ανοίγω δρόμο στην βλακεία με πατέντα."
    Αυτό συμβαίνει πάντα στην Πρέβεζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή