Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξεκίνησαν οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις !!!




Διήμερο δωρεάν ιατρικών συμβουλών και εξετάσεων διοργανώνουν στο Νομό σήμερα 29 και αύριο 30 Μαρτίου, ο Όμιλος UNESCO Ν. Πρέβεζας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Σωματείων (Π.Ε.Κ.Σ.) μέσω Ιατροκοινωνικού προγράμματος για συμπολίτες μας με χαμηλό εισόδημα, ανασφάλιστους και άπορους.


Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται σήμερα και  αύριο Κυριακή από τις 9.30 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι, σε χώρο πάνω από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ( Λ.Ειρήνης 27 -1ος όροφος).

Το όλο εγχείρημα, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, και δίνει τη δυνατότητα πολύτιμων ιατρικών συμβουλών, ενώ περιλαμβάνει και διενέργεια απλών αλλά σημαντικών για την υγεία εξετάσεις (όπως είναι ο έλεγχος για σάκχαρο, τριγλυκερίδια, χοληστερόλη και γενική ούρων). 

Η ομάδα του Ιατροκοινωνικού προγράμματος αποτελείται αγγειοχειρουργό, χειρουργό, πλαστικό χειρουργό, οφθαλμίατρο, αιματολόγο, ωτορινολαρυγγολόγο (Ω.Ρ.Λ.), γενικό ιατρό, παθολόγο, ορθοπεδικό και οδοντίατρο

Ενώ σήμερα Σάββατο στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο από τον πρόεδρο της UNESCO Ν. Πρέβεζας κ.Ευάγγελο Κατσίμπρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου