Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 02, 2014

Έκλεψαν το σπίτι του δημάρχου Ζηρού Δημήτρη Γιολδάση!

Έκλεψαν το σπίτι του δημάρχου Ζηρού Δημήτρη Γιολδάση!
Την ώρα που στην Φιλιππιάδα,
πραγματοποιούνταν το Καρναβάλι
Γυναικών και όλος ο κόσμος ήταν
το κέντρο της πόλης…



Στοχευμένη η δράση των διαρρηκτών, που εισήλθαν στο σπίτι του δημάρχου Ζηρού Δημήτρη Γιολδάση, στην Φιλιππιάδα, την ώρα που ήταν εν εξελίξει το Καρναβάλι Γυναικών της πόλης και ο ίδιος, καθώς και η οικογένειά του, βρισκόταν στις εκδηλώσεις αυτές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες αφήρεσαν όλα τα χρυσαφικά, που είχε η σύζυγός του και οι κόρες του και ένα ποσό της τάξης των 2.000 ευρώ.
Η σύζυγος του δημάρχου Ντίνα, καθώς έφτασε στο σπίτι της, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των καρναβλικών εκδηλώσεων, βρήκε τους δράστες μέσα, αλλά κατόρθωσαν και εξαφανίστηκαν, χωρίς η ίδια να μπορέσει και συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά τους, μέσα στον πανικό που δημιουργήθηκε… Την ίδια ώρα ο δήμαρχος Δημήτρης Γιολδάσης, βρισκόταν με παρέα στο ξενοδοχείο ΙΛΙΑΝΑ, όπου και ειδοποιήθηκε για το τι είχε συμβεί… Διαπίστωσε πως οι δράστες, πρέπει να ήταν πολλή ώρα μέσα στο σπίτι, αναζητώντας το κάτι παραπάνω απ’ αυτό που μέχρι την ώρα που έφτασε η σύζυγος του δημάρχου, είχαν πάρει. Ο ίδιος διαπίστωσε ότι το σπίτι ήταν άνω κάτω, αποτέλεσμα της επιμονής των δραστών, να βρουν κάτι παραπάνω.
Εκτιμάται, ότι οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά το χώρο της Φιλιππιάδας και για το λόγο αυτό, «χτύπησαν» την ώρα της διοργάνωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων…

gnomiartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου