Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 26, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Περιέπλεξε τα πράγματα ο υπεύθυνος συντονιστικού του Σύριζα !!!


Έπειτα τα όσα συνέβησαν για να βρει  ο Σύριζα Πρέβεζας τον υποψήφιο δήμαρχο του [τις όποιες αντιρρήσεις και ενστάσεις], σήμερα μια συνέντευξη του αρμόδιου συντονιστικού  του Σύριζα Πρέβεζας κ.Παγκράτη σχετικά με την ανακοίνωση της υποψήφιας για την Περιφέρεια Ηπείρου Όλγας Γεροβασίλη για Αντιπεριφερειάρχη της για την Π.Ε. Πρέβεζας του κ.Κωνή, έρχεται να ταράξει για τα καλά τα νερά.  

Συγκεκριμένα μέσω δελτίο τύπου στις 24/3 το βράδυ η υποψήφια Περιφερειάρχης για την Περιφέρεια της Ηπείρου κ.Γεροβασίλη γνωστοποίησε τον κ. Δημήτρη Κωνή σαν τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της για την Π.Ε. Πρέβεζας όπως σας ενημερώσαμε και μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Σήμερα όμως σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma δείτε εδώ, ο αρμόδιος του συντονιστικού του Σύριζα για την πόλη της Πρέβεζας, κ Σπύρος Παγκράτης περιέπλεξε για τα καλά την υποψηφιότητα Κωνή και την απόφαση την κ.Γεροβασίλη. 

Συγκεκριμένα και μεταξύ άλλων ο κ.Παγκράτης ανέφερε ότι η υποψηφιότητα αυτή [του κ.Κωνή]θα περάσει από έγκριση από την Ν.Ε.του Σύριζα η οποία επιτροπή θα συνεδριάσει αύριο για να εκτιμηθεί  αυτή η υποψηφιότητα και οι εκτιμήσεις της θα σταλούν στην Κ.Ε. του Σύριζα στην Αθήνα. 

Μέχρι εδώ και βάση των όσων ανέφερε ο κ. Παγκράτης διεξάγονται μερικά χρήσιμα συμπεράσματα αλλά και γεννιούνται συγχρόνως εύλογα ερωτήματα. 

1] Η κ.Γεροβασίλη αγνοεί παντελώς την Ν.Ε.του σύριζα Πρέβεζας και τις όποιες αποφάσεις  θα ληφθούν για την υποψηφιότητα του κ.Κωνή. 2] Η Ν.Ε. του Σύριζα Πρέβεζας άσχετα με την ανακοίνωση της κ.Γεροβασίλη σχετικά με την επιλογή της για τον κ.Κωνή, θέλει να  έχει τη δική της άποψη. 

Στην περίπτωση που δεν συμφωνήσουν τα μέλη της Ν.Ε. του Σύριζα Πρέβεζας σχετικά με την επιλογή του κ.Κωνή από πλευράς της κ.Γεροβασίλη, θα προτείνουν κάποιον άλλον ; ; ; Θα "αδειάσουν" δηλαδή την απόφαση της υποψήφιας Περιφερειάρχη που έχει να κάνει με την επιλογή Κωνή ; ; ;

Αυτά και άλλα πολλά θα ξεκαθαρίσουν σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Παγκράτης στην αυριανή συνέλευση της  Ν.Ε. του Σύριζα Πρέβεζας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου