Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 13, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νέο "χτύπημα" από τον Παναγιώτη Κλοντζάρη


ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ  ΕΛΛΑΣ  ΤΟ  ΜΕΓΑΛΕΙΟ  ΣΟΥ  !!!!


Μετά την δημοσίευση μου στις 28-02-2014  από την οποία αποδείχθηκε  με έγγραφο του Υπουργείου ότι ο Επενδυτής της Μαρίνας είναι από τον Απρίλιο του 2013 Έκπτωτος ,στις 11 Μαρτίου του 2014 αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα «ATPREVEZA» έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με χρονολογία 10-12-2013 στο οποίο φαίνεται ότι αποφασίστηκε η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε.Ε.Σ.»  με τον δ.τ. «ΜΑΡΙΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΕ» στην κατηγορία της Περιφερειακής Συνοχής των Γενικών Επενδυτικών Σχεδίων του άρθρου 6 του ν.3908/ 2011 για την ενίσχυσή της με το κίνητρο της επιχορήγησης και το κίνητρο της φορολογικής απαλλαγής.

Και τίθενται τα ερωτήματα .

Πως είναι δυνατό στο μεν Υπουργείο Τουρισμού  ο συγκεκριμένος επενδυτής να κηρύσσεται  ΕΚΠΤΩΤΟΣ  από την 21-04-2013  διότι δεν κατέβαλε την εγγυητική επιστολή των 200.000,00 Ευρώ που όφειλε και στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας  να εντάσσεται σε πρόγραμμα επιχορήγησης τον Δεκέμβριο του 2013 ως φερέγγυος επενδυτής  ;

Μήπως στο ενδιάμεσο  χρονικό διάστημα μέχρι την έκδοση της απόφασης άλλαξε κάτι  ;
Όχι. Διότι με το υπ΄αρίθμ. πρωτ. 3682/10-02-2014 Έγγραφο του Υπουργείου  Τουρισμού που εστάλη  προς την Γεν. Γραμματεία Πρωθυπουργού γίνεται σαφές ότι η από 21-12-2011 Σύμβαση της Εταιρείας με το Υπουργείο ΛΥΘΗΚΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ  στις  21-04-2013.
Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι έχουν εγκριθεί και οι περιβαλλοντικοί όροι (της χωρίς μέχρι σήμερα χωροθέτηση) ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ  Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας με την 1744422/12-12-2013 Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος με κατονομαζόμενο στο έγγραφο φορέα διαχείρισης  –  εκμετάλλευσης την ήδη ΕΚΠΤΩΤΗ  εταιρεία .  Έλεος !!!!
Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.!!!
Αναρωτήθηκα πιο είναι το μήνυμα από την ανάρτηση αγαπητοί φίλοι  του πιο πάνω εγγράφου.
Το μόνο που μπόρεσα να αντιληφθώ είναι το πόσο ανόητοι είμαστε όλοι εμείς που επιχειρούμε μέσα από την νομιμότητα  και κανείς δεν μας υπολογίζει.
Αντιλαμβάνομαι ως απλός πολίτης ότι τελικώς το μήνυμα των διαφόρων Υπουργείων που ασχολούνται με την υπόθεση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ,του Δήμου ,του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είναι ότι: Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας όσο και να φωνάζετε , ας ξεφεύγουμε και λίγο ,ας μη πληρώνονται τα ενοίκια της Μαρίνας , ας κηρύχθηκε έκπτωτος ο επενδυτής  από το Υπουργείο δεν πειράζει, ο Δήμος  και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο  έχει απεριόριστη υπομονή, ας έχουν εισπραχθεί τέλη ελλιμενισμού παράνομα για χώρο που δεν έχει παραχωρηθεί νόμιμα , από τους ανύποπτους ερασιτέχνες ψαράδες και μάλιστα εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου – Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, δεν πειράζει. Έτσι έχουμε μάθει από χρόνια !!!!  
Οι φορείς το μόνο που παπαγαλίζουν είναι ότι όλα θα αντιμετωπιστούν  με τον νόμιμο τρόπο αλλά δεν μας λένε ποιος είναι αυτός και πότε θα το κάνουν . Εν τω μεταξύ οι ανύποπτοι φορολογούμενοι πολίτες 
πληρώνουν !!!
Εγώ ξέρω ότι το περιουσιακό στοιχείο δεν το παραχωρείς ΤΖΑΜΠΑ και μάλιστα όταν είναι το Δημόσιο σε πτώχευση .
Και όταν δεν σου πληρώνουν  τα ενοίκια πας στο Δικαστήριο. Δεν ρωτάς αν πρέπει να πας.!!!   
Πάντως πρέπει να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει βαθιά η υπομονή κάθε αρμόδιου για την τύχη της υπόθεσης.!!!
Με Εκτίμηση

Παναγιώτης Απ. Κλοντζάρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου