Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαρτίου 07, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κέντρο Δημιουργικής Υποστήριξης στην Σινώπη

Μια νέα δομή,  το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης  Ν.Σινώπης  ξεκίνησε να λειτουργεί από τη ΝΕ.ΔΗ.ΚΕ.Π  στην Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου.


Το Κ.Δ.Α.Π της Ν.Σινώπης έχει εντάξει ήδη στην δυναμική του  15 παιδιά τα οποία θα απασχολούνται απογευματινές ώρες  σε δράσεις  θεατρολογίας,  μουσικής και άλλα δημιουργικά δρώμενα  με στόχο να αναπτυχθούν οι ιδιαίτερες δεξιότητες των παιδιών.

Μεταξύ των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης της Πρέβεζας και της Σινώπης  θα υπάρχει συνεργασία προκειμένου οι ειδικότητες να αλληλοσυμπληρώνουν τις δύο δομές. 

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης   είναι πολύ σημαντικό να αναπτύσσονται τέτοιες δομές οι οποίες στηρίζουν  τις ευπαθείς  κοινωνικές ομάδες και τους εργαζόμενους γονείς  που μπορούν , σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία, να αφήνουν τα παιδιά τους σε έναν ασφαλή χώρο που τους προσφέρει  την δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.


«Η πολιτεία, η κοινωνία και βέβαια η τοπική αυτοδιοίκηση έχουν υποχρέωση  να  σταθούν δίπλα στους ανθρώπους αυτούς» καταλήγει ο κ.Μπαϊλης σημειώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή αναζητά τρόπους να αναπτύξει και νέες δομές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου