Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 01, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Και τώρα οι δυο μας !!!


Θέλετε να πούμε αλήθειες ;;; Το ζήτημα που τίθεται όμως είναι κατά πόσο αντέχουμε να μάθουμε την αλήθεια και αν στην πραγματικότητα την επιζητούμε …; 

Για τον πολύ κόσμο οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου, είναι ένα ζήτημα που δεν τους "καίει" και πολύ. "Καίει" όμως όσους εμπλέκονται, υποψήφιους  δημάρχους, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, κομματάρχες, λαμόγια , παρατρεχάμενους κ.α.

Συμφωνούμε ότι μία μερίδα των πολιτών δεν θα ψηφίσει με γνώμονα το κοινό καλό και την πρόοδο της πόλης αλλά βάση ποιος από αυτούς θα τους κάνει τις χάρες που θα ζητήσει …Δηλαδή υπάρχει μια συναλλαγή μεταξύ πολίτη και υποψήφιου Δούναι και λαβείν !!! 

Στην συγκεκριμένη όμως χρονική περίοδο και ακόμα πιο συγκεκριμένα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και απευθύνουμε έκκληση προς τους πολίτες να μην ψηφίσουν βάση των ατομικών τους συμφερόντων αλλά βάση του κοινού καλού !!! 

Μέσα από το κοινό καλό κάποια στιγμή θα έλθει και το ατομικό και όχι το αντίστροφο.  

Ας παραμερίσουμε τα κομματικά, τις ιδιοτέλειες και ας κοιτάξουμε το συλλογικό καλό , πέρα από έχθρες και αντιπαλότητες. 

Δεν υπάρχει το εγώ, υπάρχει το εμείς !!! Είμαστε πολίτες μιας υπέροχης και απίστευτων δυνατοτήτων πόλης, Σας παρακαλώ πολύ αφήστε τους νέους ανθρώπους να δοκιμάσουν τις τύχες τους στην πατρίδα τους , η οποία θα είναι ισάξια σε ευκαιρίες με άλλες πόλεις . 

Δεν θέλω να σου τι πραγματικά να κάνεις, αυτό το γνωρίζεις καλύτερα απ’όλους, απλά σου ζητώ να πράξεις υπεύθυνα και έχοντας στο μυαλό σου την συλλογικότητα, γιατί μόνο μέσα από την συλλογικότητα , θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι πολίτες, καλύτεροι ο ένας για τον άλλον !!!

Ναι αυτό είναι ο ένας για τον άλλον και όλοι μαζί για το κοινό σκοπό την ενδυνάμωση της πόλη μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου