Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επίσκεψη Βασιλείου στο καταφύγιο αδέσποτων σκύλων


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Δημήτρης Βασιλείου επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», επισκέφθηκε το καταφύγιο  αδέσποτων σκύλων στο Νιοχώρι.


Με μεγάλη λύπη διαπιστώσαμε την οικτρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το καταφύγιο και τα ζώα που ζουν μέσα κι έξω από αυτό. Αν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση, το καταφύγιο θα μετατραπεί σε πηγή μόλυνσης για την ευρύτερη περιοχή και κίνδυνο για τους περιοίκους.

Μεγάλες είναι οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής, η οποία άφησε στην τύχη του το καταφύγιο, αποποιούμενη τις όποιες υποχρεώσεις της, θεσμικές και οικονομικές. Η εθελοντική προσφορά και εργασία συνδημοτών μας, παρ’ όλη τη μεγάλη της σημασία, δεν μπορεί να αποτελεί την μοναδική δύναμη διατήρησης και λειτουργίας του καταφυγίου.

Η  «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» δεσμεύεται να αναλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση επίλυσης αυτού του σοβαρού προβλήματος σε στενή συνεργασία με τους εθελοντές του καταφυγίου  και τις φιλοζωικές οργανώσεις.

Πρέβεζα 3/4/2014


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου