Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κινητικότητα των παραγωγών της Αμάλθεια για τα πρόστιμα - Βίντεο


Κινητικότητα υπήρξε σήμερα από τους παραγωγούς του συλλόγου Αμάλθεια, προκειμένου να βρεθεί λύση για τα πρόστιμα τα οποία επιβλήθηκαν σε είκοσι περίπου παραγωγούς της τάξεως των 300 ευρώ .


Έτσι αφού το πρωί συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο της ΔΟΥ, ανέβηκαν στο γραφείο του προιστάμενου της υπηρεσίας, προκειμένου να ζητήσουν παράταση για την πληρωμή τους. Εκεί ο προιστάμενος άκουσε τα προβλήματα των παραγωγών όμως τόνισε ότι δεν είναι ο αρμόδιος να προβεί σε μια τέτοια πράξη και ότι αρμόδιο τμήμα για τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν είναι το τμήμα εμπορίου της Π.Ε. Πρέβεζας. 


Αφού αποχώρησαν από την ΔΟΥ, κατευθύνθηκαν στο προιστάμενο της εποπτείας εμπορίου της Π.Ε., όπου και εκεί ζήτησαν μια παράταση για την αποπληρωμή των προστίμων κάτι το οποίο δεν έγινε. Ο Προιστάμενος της υπηρεσίας μεταξύ άλλων τους ενημέρωσε ότι και για το προσεχές Σάββατο του έχει κοινοποιηθεί έγγραφο για να πραγματοποιήσουν ελέγχους στην Λαική αγορά επί της Οδού κ. Τζαβέλα[ πίσω από το γήπεδο]. 



Όπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του συλλόγου Αμάλθεια κ. Καλδάνης, οι παραγωγοί στους οποίους επιβλήθηκαν τα πρόστιμα, προχώρησαν στην αποπληρωμή τους. 



Επίσης παρότι είναι σε γνώση τους ότι το Σάββατο 5/4 οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πραγματοποιήσουν ελέγχους στην Λαική αγορά, εκείνοι δήλωσαν αποφασισμένοι πως θα στήσουν κανονικά τους πάγκους τους.

Παρακολουθήστε στο βίντεο τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αμάλθεια κ. Καλδάνης έξω από το κτήριο της Π.Ε. Πρέβεζας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου