Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Απριλίου 26, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επιστολή - Απάντηση της Χρυσής Αυγής


Μαζί με τις Αναστάσιμες Ευχές μας και τα Χρόνια Πολλά θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Πρέβεζας για τα παρακάτω:

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα τρωκτικά της πόλης μας (όπως και αλλού- όλα τα ποντίκια ίδια είναι) θέλησαν να εμπλέξουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- και την Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο, σε παλαιοκομματικά παιχνίδια για δήθεν συμμαχίες και ανίερες συμφωνίες.

Ενημερώνουμε ότι:

Η Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο και ο Λαϊκός Σύνδεσμος –ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- κατέρχονται στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές μόνο με ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Ηπείρου και στις Ευρωεκλογές.

Για τις εκλογές Α’ Βαθμού δεν κατερχόμαστε για να μη νομιμοποιήσουμε αυτή τη σάπια και αρρωστημένη κατάσταση που κατατρώει τους Δήμους και τις Ο.Τ.Α.

Η προτροπή προς τους φίλους, οπαδούς και μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι όπως όλοι ξέρουν, μία:

ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.

Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και παιχνίδια των –κακόγουστων- νταβατζήδων της δήθεν ενημέρωσης της πόλης. Οι ίδιοι αποτελούν βαποράκια συγκεκριμένων ληστοσυμμοριών που εκπροσωπούνται από φαύλους συνδυασμούς –δήθεν ανεξάρτητους- αλλά και πλήρως εξαρτημένους από το μνημονιακό κατεστημένο (Ν.Δ.. ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ).

Η μόνη λύση για το λαό της Πρέβεζας, της Ηπείρου, της Ελλάδας, είναι οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αυγής και της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είναι πλήρως απεξαρτημένοι από οποιαδήποτε είδους υποχρέωση σε ντόπια και ξένα συμφέροντα.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ - ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ – ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΥΓ1: Σε ανάλογες συμπεριφορές θα υποβληθούν μηνύσεις.

ΥΓ2: Με την ανακοίνωση των φαιδρών σταλινοτσολιάδων δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε. Εμπρός σύντροφοι, βγάλτε την κουτάλα, η συγκυβέρνηση που ονειρεύεστε πλησιάζει…

ΥΓ3: Όσον αφορά τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο που έκανε την κατάπτυστη αυτή δημοσίευση, το ποιόν του οποίου, η δημοσιογραφική του κατάρτιση, καθώς και τα αισθήματα που τρέφει για μας (αμοιβαία βέβαια) είναι γνωστά!!!

Του απαντάμε τα κάτωθι:

Όπως κατά το παρελθόν… «πηγαίνοντας σε μάγισσες και χαρτορίχτρες…» έδινε διάφορες ημερομηνίες για το άνοιγμα των Γραφείων μας, έτσι και τώρα ανίχνευσε σχέση ακροδεξιάς με ΠΑΠΑΝΙΤΣΑ!!!!

Μόνο που εμείς δεν είμαστε ακροδεξιά!!!

Είμαστε Λαϊκός Σύνδεσμος… «Μεγάλο λαγωνικό είσαι αδερφέ μου…»

ΥΓ4: Για τη στοχοποίηση που προσπαθεί να κάνει σε συναγωνιστή μας, του απαντάμε τούτο: «ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΔΩΡΟ». Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!!

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

Τηλ. Γραφείου: 2682301819

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου