Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Απριλίου 19, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με αξιώσεις στην διεκδίκηση του "σταυρού" η Στέλλα Βαρτελάτου



Ο Στέλλα Βαρτελάτου αποτελεί μέρος μιας γενιάς νέων Αυτοδιοικητικών στελεχών που εκλέχτηκαν το 2010 σε αρκετούς Δήμους και ήδη αυτά τα 3 χρόνια έχουν κάνει εμφανή την παρουσία τους. Πρόσφατα μάλιστα έλαβε και κοινή πρωτοβουλία για την ανεργία των νέων, θέτοντας το ζήτημα και σε στελέχη των αρμοδίων γραφείων της Ε.Ε.

Ο Στέλλα Βαρτελάτου εκλέχτηκε το 2010 για πρώτη φορά με την παράταξη του νυν Δημάρχου Χρήστου Μπαίλη. Με έργο σε λιμενικά, τεχνικά, παιδείας και θέματα εθελοντισμού μέχρι σήμερα έχει βάλει τη δική της σφραγίδα στα δημοτικά πράγματα της πόλης. 

Το ανήσυχο πνεύμα της και η αγάπη της για την Αυτοδιοίκηση την οδήγησαν να διεκδικήσει με εκλογή το μερίδιο της πόλης της με την ιδιότητα της  Δημοτικού Συμβούλου,  στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Στόχος της να συμμετέχει ενεργά στους αγώνες για την Αυτοδιοίκηση.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της για 2η φορά στην Πρέβεζα είναι ενδεικτική του ενισχυμένου ρόλου που έχει πλέον η Αυτοδιοίκηση και αρκετά στελέχη την επιλέγουν πέρα από τους κύκλωπες της κεντρικής πολιτικής σκηνής που δεν βρίσκεται και στις καλύτερες μέρες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου