Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Απριλίου 26, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δυναμική η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του υποψήφιου Δημάρχου κ.Βασιλείου


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο στις 7:30 το απόγευμα στην Λαική αγορά, η παρουσίαση του προγράμματος της δημοτικής ριζοσπαστικής συνεργασίας αλλά και το πλήρες ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου κ. Βασιλείου, ο οποίος υποστηρίζεται από τον Σύριζα. 


Στην παρουσίαση μεταξύ άλλων βρέθηκε ο Βουλευτής του Σύριζα Ν. Πρέβεζας κ.Μπάρκας αλλά και ο υποψήφιος Αντιπεριφερείαρχης για την Π.Ε. Πρέβεζας κ.Κωνής.




Στην ομιλία του ο κ.Βασιλείου ανέφερε:


Συνεχίζουμε δυνατά!

Μπαίνουμε στη τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών με αισιοδοξία και με τη βεβαιότητα ότι οι δημότες του Δήμου Πρέβεζας με τη ψήφο τους θα πουν ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !

Δεν μπορεί να συνεχισθεί ο πολιτικός βίος των δημοτικών αρχών, που δουλικά ανέχονται και συναινούν στην εφαρμογή της πολιτικής των μνημονίων, της πολιτικής που υπονομεύει και καταστρέφει τις πόλεις και τα χωριά του Δήμου μας!
Δεν μπορεί να διαχειρίζονται τις τύχες του τόπου μας οι ίδιες δυνάμεις και τα ίδια πρόσωπα που φέρνουν την ευθύνη για την κατάντια που όλοι βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας!

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Κανένας από τους δημάρχους που έχουν ασκήσει διοίκηση  στο Δήμο Πρέβεζας τις προηγούμενες τετραετίες δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες για την άσχημη, επιεικώς την λέω άσχημη, κατάσταση που βρίσκεται η πόλη και τα χωριά του Δήμου.

Όλοι τα έκαναν καλά και … ζούμε εμείς χειρότερα!
Ο ένας κατάλαβε και έμαθε από τα λάθη του και θέλει να προσπαθήσει… για να ξαναμάθει!

Ο άλλος τα έκανε όλα καλά και θέλει να συνεχίσει να τα κάνει… καλά!
Κανένας όμως δεν μας λέει τι ακριβώς θέλει να κάνει!
Δεν βλέπουμε προγράμματα, δεν βλέπουμε θέσεις, δεν ακούμε προτάσεις!
Εκτός από τίτλους και επικεφαλίδες κενές περιεχομένου και επαναλήψεις των παλιών τους προγραμμάτων που ποτέ δεν υλοποίησαν δεν έχουν να επιδείξουν κάτι καινούργιο!

Μιλάνε και οι δυο, πρώην και νυν, δήμαρχοι και οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι, για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, αλλά δεν μας λένε πως και τι προτείνουν!
Ανάπτυξη χωρίς αναπτυξιακά εργαλεία δεν γίνεται!

Τους προκαλούμε: πάρτε θέση για τις επερχόμενες ιδιωτικοποιήσεις του αεροδρομίου, του λιμανιού, του νερού, των ιαματικών πηγών!
Εμείς σαν «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας και την διάθεσή μας να αντιπαλέψουμε αυτήν την προοπτική!
Μιλάνε και οι δυο, πρώην και νυν, δήμαρχοι για την τουριστική  ανάπτυξη. Πως την  αντιλαμβάνονται αυτήν την τουριστική ανάπτυξη; Με μηδέν τουριστική προβολή, με δικτυακή δραστηριότητα της εποχής του μεσοπολέμου,  με εκκωφαντική  απουσία από διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις, με κλειστούς αρχαιολογικούς χώρους και κλειστά μουσεία;

Πως αντιλαμβάνονται οι, πρώην και νυν, δήμαρχοι την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου; Με υποβαθμισμένο το ιστορικό κέντρο της πόλης, με τα μουσικά σύνολα (φιλαρμονική, χορωδία, ωδείο) σε κατάσταση ένδειας και διωγμού, χωρίς ένα σοβαρό και αξιοπρεπή πολιτιστικό χώρο-κέντρο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της πόλης, με κλειστά τα πολιτιστικά κέντρα σε όσα χωριά υπήρχαν;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αδράνειας και αδιαφορίας τους είναι η περίπτωση με την ένταξη της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Ενώ οι διαδικασίες ξεκίνησαν ταυτόχρονα με του ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ, με κύρια περίπτωση την Νικόπολη, σήμερα οι Φίλιπποι έχουν έτοιμο τον φάκελο ένταξης και πρόκειται να το καταθέσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η τύχη του φακέλου για την Νικόπολη … αγνοείται!

Ποιος αλήθεια ασχολήθηκε στα σοβαρά με τα θέματα παιδείας, υγείας, κοινωνικής προστασίας;

Ποιος  αλήθεια ενδιαφέρθηκε στα σοβαρά για την ανάπτυξη του αθλητισμού και των αθλητικών υποδομών του Δήμου; Μια επίσκεψη στο κολυμβητήριο, για παράδειγμα, δίνει την απάντηση: Κανένας!

Για όλα αυτά προκαλούμε του πρώην και νυν, δημάρχους αλλά και όλους τους υποψήφιους δημάρχους σε προγραμματική αντιπαράθεση επί όλων των θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου μας.
Ας αφήσουν τις κοκορομαχίες κι ας προβάλλουν θέσεις!
Ας παρουσιάσουν τα προγράμματά τους κι να τα θέσουν στην κρίση των δημοτών μας! 

Εμείς, η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», τηρώντας την υπόσχεση που δώσαμε αμέσως μετά την δημιουργία της παράταξής μας στις αρχές του Μάρτη, διαμορφώσαμε

ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο, επιστημονικά τεκμηριωμένο, ανοιχτό στην περαιτέρω δυναμική του βελτίωση και διαμόρφωση, ένα πρόγραμμα που απαντάει στα μεγάλα και μικρά προβλήματα του Δήμου μας

ένα πρόγραμμα στην σύνταξη του οποίου συμμετείχαν περισσότερα από 20 άτομα, με συγκεκριμένες γνώσεις και εξειδικεύσεις και από πολλούς επιστημονικούς και κοινωνικούς χώρους

ένα πρόγραμμα στην διαμόρφωση του οποίου ελήφθησαν υπόψη οι θέσεις και απόψεις φορέων και συλλογικοτήτων του Δήμου, με τους οποίους πραγματοποιήσαμε σειρά συναντήσεων.

Αυτό λοιπόν το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σήμερα θέτουμε υπόψη όλων των συνδημοτών μας, προς γνώση και κρίση!

Για διευκόλυνση και της ανάλυσης και της συζήτησης με όλους, όσοι ενδιαφέρονται για τις προγραμματικές μας θέσεις, θεωρήσαμε σκόπιμο να παρουσιάσουμε σήμερα το πρώτο μέρος του για το

ΤΙ ΔΗΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ

και σε σύντομο χρόνο τα άλλα συστατικά του μέρη.
Θεωρούμε  ότι αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την υλοποίηση του προγράμματος μας το μοντέλο, το πρότυπο διοίκησης  του Δήμου, η ίδια η λειτουργία του Δήμου.

Θέλουμε ένα Δήμο των δημοτών μαζί με τους δημότες!

Το σημερινό δημαρχοκεντρικό μοντέλο διοίκησης  του Δήμου Πρέβεζας είναι ένα μοντέλο συγκεντρωτικό, γραφειοκρατικό, αυταρχικό και αδιαφανές, ένα μοντέλο διοίκησης αντιπαραγωγικό και αναποτελεσματικό, χαρακτηριστικά που ενδυνάμωσε η εφαρμογή του «Καλλικράτη».

Στον αντίποδα αυτού του μοντέλου, το δικό μας όραμα και πρότυπο διοίκησης και διακυβέρνησης του Δήμου Πρέβεζας είναι ένας Δήμος δημοκρατικός, αντιγραφειοκρατικός, ανοιχτός στους δημότες μας και τους φορείς τους, διεκδικητικός,  αποτελεσματικός και λειτουργικά αποκεντρωμένος, ένας Δήμος που θα επιζητά τον έλεγχο και θα δημιουργεί συνθήκες και προϋποθέσεις άμεσης και ενεργούς συμμετοχής των ίδιων των δημοτών στις υποθέσεις του.

Για την υλοποίηση αυτού του νέου προτύπου διακυβέρνησης του Δήμου Πρέβεζας δεσμευόμαστε προγραμματικά ότι  οποιαδήποτε πρωτοβουλία μας, οποιοσδήποτε σχεδιασμός για έργα και δράσεις, οποιαδήποτε ενέργειά μας θα έχει και θα προϋποθέτει όχι μόνο την συμμετοχή, αλλά και τον καθημερινό έλεγχο  των ίδιων των δημοτών!

Όλες οι αλλαγές που θα προωθήσουμε για την επίτευξη του παραπάνω δέσμευσής μας θα πραγματοποιηθούν με επιστημονική μελέτη, με συζήτηση με τους εργαζόμενους, με διαπαραταξιακές συναινετικές διαδικασίες, με δημόσια διαβούλευση, με δημοκρατική αποφασιστικότητα.

Η ουσιαστική διοίκηση του Δήμου θα γίνεται από μια αναβαθμισμένη Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία θα λειτουργεί συλλογικά, θα συνεδριάζει τακτικά και με τήρηση πρακτικών. Η Εκτελεστική Επιτροπή θα πραγματοποιεί συνεδριάσεις σε τακτά διαστήματα στο Λούρο και στο Κανάλι με την συμμετοχή των Τοπικών Κοινοτήτων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα αναβαθμισθεί και θα αποτελέσει όργανο παραγωγής πολιτικής για τον Δήμο και στρατηγικού σχεδιασμού της μελλοντικής ανάπτυξής  του, με  δημόσιες συνεδριάσεις, προσβάσιμες σε όλους τους δημότες.

· Στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου θα συμπεριλαμβάνεται υποχρεωτικά κάθε αίτημα που υπογράφεται από 300 δημότες ή το ζητά μια τοπική κοινότητα.

·   Για την διευκόλυνση της αξιοπρεπούς και άνετης συμμετοχής των δημοτών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα εξετάσουμε και την χωρική του αναβάθμιση. 

·   Θα θεσμοθετήσουμε τον δημοτικό έλεγχο εκ μέρους της αντιπολίτευσης με την καθιέρωση τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ.

Η πραγματική αναβάθμιση των τοπικών κοινοτήτων με την ανάθεση σ’ αυτές ουσιαστικών αρμοδιοτήτων ελέγχου και συναπόφασης, αποτελεί βασικό μας στόχο.

Κομβικό ρόλο στην δημοκρατική, συμμετοχική λειτουργία του Δήμου θα παίξει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης με την συμμετοχή φορέων, συλλογικοτήτων, αλλά και μεμονωμένων δημοτών.  Η  Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης θα συνεδριάζει τακτικά με συγκεκριμένο προγραμματισμό και με την συμμετοχή του δημάρχου.

Σχεδιάζουμε την προώθηση της συμμετοχικής κατάρτισης του προϋπολογισμού, αλλά και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, που θα ξεκινάει από τις λαϊκές συνελεύσεις των  τοπικών κοινοτήτων και την ενεργή συμμετοχή της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Θα δημιουργήσουμε νέους θεσμούς λαϊκής συμμετοχής:

·  Τοπικά δημοψηφίσματα, ως έκφραση της γνώμης της κοινωνίας των πολιτών για καίρια και σημαντικά προβλήματα του Δήμου, καθοριστικά για την πορεία και το μέλλον του τόπου μας.

·  Ο ‘‘Δήμος των νέων’’ με την συμμετοχή της νεολαίας του δήμου μας και των φορέων και συλλογικοτήτων, μέσα από τους οποίους εκφράζονται. Θεωρούμε απαραίτητη και την συμμετοχή των φοιτητών του ΑΤΕΙ Πρέβεζας, ανεξάρτητα του τόπου καταγωγής τους.

· Συμπαραστάτης του Δημότη, θα ενεργοποιήσουμε και αξιοποιήσουμε την πρόβλεψη του νόμου, που παραμένει ανενεργή από την σημερινή δημοτική αρχή.
Για την καταπολέμηση της διαφθοράς και την  πραγματική καθιέρωση και εμπέδωση της διαφάνειας και του ελέγχου εκ μέρους των δημοτών, αλλά και την ουσιαστική λογοδοσία της δημοτικής αρχής προς αυτούς, είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε στην υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων:

· Ουσιαστική λειτουργία των διαπαραταξιακών επιτροπών του Δήμου με τακτικήλογοδοσία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον έλεγχο των οικονομικών του Δήμου, των προσλήψεων και όλων των πράξεων της δημοτικής αρχής.

·   Καμιά απευθείας ανάθεση έργου ή με προφορική εντολή οποιουδήποτε. Όλα τα έργα του Δήμου Πρέβεζας θα γίνονται με πλήρη διαφάνεια και έλεγχο, με γνήσιες και ανοιχτές διαδικασίες.

·   Δημόσια κατάθεση του ‘‘πόθεν και πως έσχες’’ όλων των αιρετών που ασκούν διοίκηση και κατέχουν θέσεις άσκησης εξουσίας στο Δήμο Πρέβεζας.

·   Χρησιμοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας, με τρόπο εύκολο και εύχρηστο για όλους τους δημότες μας, με στόχο την επέκταση και εμβάθυνση της διαφάνειας,  κατά συνέπεια και του ελέγχου εκ μέρους των πολιτών των πράξεων της δημοτικής εξουσίας.

Η υλοποίηση αυτού του νέου προτύπου διακυβέρνησης του Δήμου Πρέβεζας, το οποίο οραματιζόμαστε και είμαστε αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουμε, δεν μπορεί να γίνει πράξη χωρίς το απαραίτητο, εκπαιδευμένο και οργανωμένο ανθρώπινο δυναμικό.

·  Δηλώνουμε εξ’ αρχής ότι εμπιστευόμαστε το ανθρώπινο δυναμικό που υπηρετεί σ
     ήμερα στο Δήμο Πρέβεζας, θα το στηρίξουμε και θα στηριχτούμε σ’ αυτό.

·   Οι αρχές της αξιοκρατίας, αλλά και της συνέπειας στον εργασιακό χώρο είναι απαράβατες για όλους.

·  Θα έχουμε ανοιχτό μέτωπο απέναντι στον  κομματισμό, το ρουσφέτι, την αναξιοκρατία και την ψηφοθηρική πολιτική, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

·  Προσλήψεις, τοποθετήσεις, πειθαρχικός έλεγχος, μετακινήσεις υπαλλήλων θα γίνονται υπό τον έλεγχο διαπαραταξιακής  επιτροπής και σε κάθε περίπτωση με την συμμετοχή και των εργαζομένων στο Δήμο, με βάση την αξιοκρατία και στόχο την αποτελεσματική λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών για την ουσιαστική και άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών και την ικανοποίηση των αναγκών τους.

·  Θα μελετήσουμε την αναμόρφωση του οργανογράμματος του δήμου, με στόχο την λειτουργικότερη και αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού έτσι, ώστε να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των δημοτών και του Δήμου. Θεωρούμε την συμμετοχή των ίδιων των εργαζομένων σε αυτήν την διαδικασία αυτονόητη.

· Στην περίπτωση που, σαν αποτέλεσμα της μελέτης αναμόρφωσης του οργανογράμματος του δήμου, προκύψουν ανάγκες σε προσωπικό, θα διεκδικήσουμε την κάλυψή τους.

Στο σημείο αυτό θέλουμε, σαν ‘‘ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’, να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε αντίθετοι στο σχέδιο απολύσεων που προωθεί η κυβέρνηση και αδιαμαρτύρητα αποδέχεται η σημερινή δημοτική αρχή. Η αποψίλωση και υποστελέχωση των Δήμων στοχεύει στην απαξίωσή τους και προοπτικά στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών τους προς τους δημότες. Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σ’ αυτό, θα το αντιπαλέψουμε μαζί με τους εργαζόμενους και τους δημότες μας.

Επίσης, δηλώνουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση σε οποιαδήποτε μορφή επισφαλών εργασιακών σχέσεων στο Δήμο Πρέβεζας και θα συνεργαστούμε με τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστικούς φορείς του Δήμου, ώστε όλοι οι εργαζόμενοι  να απολαμβάνουν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασία και εργασιακά δικαιώματα.
Τέλος, θεωρούμε ότι ο στόχος της καλύτερης και αποτελεσματικότερης ικανοποίησης των αναγκών των δημοτών μας, δεν μπορεί να υλοποιηθεί από έναν υδροκέφαλο Πρεβεζοκεντρικό Δήμο. Κρίνουμε ως απαραίτητη την λειτουργική αποκέντρωση του Δήμου και των δομών του έτσι, ώστε οι υπηρεσίες του – διοικητικές, κοινωνικές, πολιτιστικές – να προσφέρονται και να εξυπηρετούν όλους τους δημότες μας.

Ολοκληρώνοντας την σύντομη περιγραφή της αντίληψή μας για το τι Δήμο θέλουμε, θεωρούμε αναγκαίο να διευκρινίσουμε την θέση μας για ορισμένα θέματα, που αφορούν τα έσοδα και την χρηματοδότηση του Δήμου:

·  Θα διεκδικήσουμε, ως νέα δημοτική αρχή, αποφασιστικά και με την ενεργή συμπαράσταση των δημοτών και των συλλογικών φορέων τους την ουσιαστική αύξηση της κεντρικής κρατικής χρηματοδότησης για την υλοποίηση όλων των θεσμικών λειτουργιών που έχει αναλάβει τη Τ.Α.

·   Θα διεκδικήσουμε την έγκαιρη απόδοση όλων των φόρων που εισπράττει το κράτος για λογαριασμό της Τ.Α.

·   Θα καταπολεμήσουμε, μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου, τις σπατάλες και θα εξαφανίσουμε τις απώλειες εσόδων από την διαφθορά και την διαπλοκή.

·   Θα ενισχύσουμε τις υπηρεσιακές δομές του Δήμου, ώστε να διεκδικηθούν και αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες χρηματοδότησης – κοινοτικές και εθνικές -  των δράσεων και των έργων του Δήμου μας, με την ένταξή τους στα αντίστοιχα προγράμματα.

·   Θα μελετήσουμε όλο το πλαίσιο δημοτικών φόρων και τελών με στόχο την αναμόρφωση και τον διαφοροποίησή τους στην βάση οικονομικών, κοινωνικών και τοπικών κριτηρίων. 

Είμαστε βέβαιοι, σαν ‘‘ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’, ότι ένα τέτοιο πρότυπο διοίκησης και διακυβέρνησης του Δήμου Πρέβεζας αποτελεί βασική προϋπόθεση, απαραίτητο όρο και αναγκαία συνθήκη για την υλοποίηση του προγράμματός μας, το οποίο καλείται να ικανοποιήσει βασικές ανάγκες των δημοτών μας, να ανατάξει την παραγωγική υπόσταση του Δήμου και ολόκληρου του νομού Πρέβεζας, να ανοίξει πόρτες για το μέλλον των νέων γενεών και του τόπου μας.


Έχουμε κατ’ επανάληψη πει και δηλώσει Ποιοι είμαστε.

Η ‘‘ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’  αποτελεί μια ανοιχτή, λαϊκή, ριζοσπαστική, διεκδικητική, ενωτική συμμαχία, που  υποστηρίζεται από τις δυνάμεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., από την συντριπτική πλειοψηφία των συναγωνιστών της παράταξης «Δημόσιος Χώρος» και  ενεργούς πολίτες του εργατικού  και  αγροτικού  κινήματος,  των κινημάτων κοινωνικής αλληλεγγύης και υπεράσπισης των δημόσιων κοινωνικών αγαθών, των φορέων προστασίας και ανάδειξης του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος,  του πολιτισμού και του αθλητισμού, πολίτες που οραματίζονται και αγωνίζονται για μια καλύτερη κοινωνία.

Αυτό καθόρισε και την δημιουργία του ψηφοδελτίου μας το οποίο με μεγάλη τιμή και χαρά θα σας παρουσιάσουμε σήμερα.



Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

α. Δημοτική ενότητα (= εκλογική περιφέρεια) Πρέβεζας

1.  ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
2. ΓΑΤΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
3.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
4.  ΖΙΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ           
5.  ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
6.   ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
7. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΓΚΥ      
8. ΚΟΛΟΒΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
9. ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
10.ΚΥΡΓΙΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
11.ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
12.ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ        
13.ΜΩΚΟΥ ΛΙΝΑ                
14.ΜΠΑΛΚΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
15.ΜΠΑΡΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
16.ΜΠΑΡΚΟΥΖΟΥ ΑΝΝΑ           
17.ΜΠΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
18.ΜΠΕΛΛΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ
19.ΝΟΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
20.ΝΤΕΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
21.ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
22.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
23.ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
24.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
25.ΡΟΠΟΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
26.ΣΑΚΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ            
27.ΣΑΟΥΣΑΝΤΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
28.ΣΙΛΙΟΓΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
29.ΣΟΠΙΚΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
30.ΤΖΙΜΑ ΒΑΪΑ                
31.ΤΖΙΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
32.ΤΖΩΡΑ ΤΕΤΑ          
33.ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
34.ΤΣΙΟΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
35.ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
      36.ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
      37. ΦΟΝΤΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
      38. ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  

β. Δημοτική ενότητα (= εκλογική περιφέρεια) Ζαλόγγου


1.  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2.  ΖΕΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ                
3.  ΖΕΝΕΜΠΙΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
4.  ΚΟΥΜΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
5.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
6.  ΠΑΠΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
      7.  ΤΣΟΓΚΑ ΕΛΕΝΗ             
   

γ. Δημοτική ενότητα (= εκλογική περιφέρεια) Λούρου


1.  ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
2.  ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3.  ΛΕΛΟΒΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4.  ΝΤΑΓΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
5.  ΤΣΩΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 3. Υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Πρέβεζας


1.  ΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2.  ΒΕΪΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3.  ΓΚΑΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ                       
4.  ΖΩΝΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
5.  ΚΑΤΣΟΥΛΑΡΗ ΠΙΠΙΝΑ                        
6.  ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
7.  ΜΠΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
8.  ΝΟΥΤΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ                           
      9. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
4. Υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικών κοινοτήτων

      ΤΣΩΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 

      ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
      ΧΗΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ                  


      ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
      ΜΠΑΡΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
      ΤΣΟΥΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ

      ΠΙΕΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
      ΤΖΙΜΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
      ΤΣΑΒΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

      ΣΙΛΙΟΓΚΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ            
      ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
      ΜΑΛΛΙΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ     

      ΜΑΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
      ΖΑΧΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
   ΤΡΟΥΓΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ            
   ΔΗΜΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ
    ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
    ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ           
         ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ           
         ΚΑΠΕΛΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
     ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
      ΝΤΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
      ΤΑΣΣΗ ΑΓΕΛΙΚΗ
       ΜΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ


  





 
  



  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου