Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 30, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΡΠΑ ΑΡΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΕΦΑ


ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ πολιτών δήμου Πρέβεζας και της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΗΠΕΙΡΟ  ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΕΠΕΝΔΥΤΗ» κ.ΤΕΦΑ.


Σχετικά με την «ανησυχία» του σούπερ πρεβεζάνου (κατά τα γραφόμενά του) κ. Τέφα για τους λιμενεργάτες και το ξεπούλημα του λιμανιού μέσω ΤΑΙΠΕΔ.

1) Ως «επενδυτής» καταστρέψατε το ΑΚΤΙΟ με «άδεια» της νομαρχίας της Αιτωλοακαρνανίας.  Οπότε μην το παίζετε και πολύ Πρεβεζάνος. Το κάνατε «νόμιμα» αλλά με βάση το νόμο του ισχυρού και του αστικού κράτους που πάντα θα σας προστατεύει.

2) Αφού έχετε τόσο μεγάλο καημό για τους λιμενεργάτες της Πρέβεζας και τους εργαζόμενους της περιοχής, σας καλούμε να κάνετε αίτηση για να ελέγχεται η επιχείρησή σας στο ΑΚΤΙΟ από την επιθεώρηση εργασίας Πρέβεζας, ως γνήσιος Πρεβεζάνος, και όχι από τη επιθεώρηση εργασίας της Αιτωλοακαρνανίας.

3)Αφού έχετε τόση μεγάλη αγωνία για να μην ξεπουληθεί το λιμάνι της πόλης μέσω ΤΑΙΠΕΔ και αποφασίσατε να φύγετε από την διεκδίκηση της μαρίνας, παραχωρήστε την επιχείρησή σας στο δημόσιο  το οποίο έτσι και αλλιώς δεν σας έχει φερθεί και πολύ άσχημα….. ως γνήσιος μη βολεμένος…..

4)Γιατί πιστεύετε ότι είστε καλύτερος «επενδυτής» από ένα Τούρκο επιχειρηματία; Λόγω πρεβεζάνικου αίματος; Αν είναι έτσι σας προτείνουμε, αν σας δώσουν τη μαρίνα, να διοργανώνεται αιμοδοσίες μόνο για Πρεβεζάνους…..

5) Από πού και ως που η μαρίνα θα ανήκει στους Πρεβεζάνους αν την πάρετε εσείς κ. Τέφα; Θα είμαστε όλοι συνέταιροι; Θα δώσετε ποσοστά από τα κέρδη στους πολίτες του δήμου; Θα φτιάξετε καινούργιο παρκινγκ και θα παρκάρουμε δωρεάν; Θα κυκλοφοράμε ελεύθερα μέσα στη μαρίνα;  Θα σταματήσουμε να πληρώνουμε τέλη και χαράτσια;
6) Μετά το «αναπτυξιακό» έργο του αλιευτικού καταφύγιου του Παντοκράτορα, την επιχείρηση διάλυσης και ιδιωτικοποίησης της Κυανή Ακτής, το πάζλ ολοκληρώνεται με μια ιδιωτική μαρίνα και η παραλιακή ζώνη έκλεισε και θα φάμε όλοι με χρυσά κουτάλια….. Πάντως κουτόχορτο ο λαός θα σταματήσει κάποτε να τρώει…

Για εμάς κ. Τέφα το ιδιωτικό κεφάλαιο δεν έχει καμία σχέση με το νερό, την ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες, τα λιμάνια, τα δάση,  τους δρόμους, τα σχολεία, τα νοσοκομεία και τις επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας. Είμαστε ξεκάθαροι και επειδή δείξατε στο άρθρο σας μια ανησυχία για τους ανέργους της περιοχής εμείς πιστεύουμε ότι οι άνεργοι θα ανασάνουν όταν εσείς και οι όμοιοι σας σε όλη τη χώρα θα χάσουν ιδιοκτησία, κέρδη ,πλούτο και εξουσία.

Η δημοτική κίνηση ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πολιτών δήμου Πρέβεζας
Η περιφερειακή κίνηση ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΗΠΕΙΡΟ

ΥΓ . Μας καλέσατε να πάρουμε θέση και κάναμε μια πρώτη τοποθέτηση . Ελπίζουμε να τοποθετηθούν και οι υποψήφιοι και οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες που σας σπρώχνουν. Τις θέσεις μας θα τις προβάλλουμε στο λαό που πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να σηκώσει κεφάλι ενάντια σε όλο το επιχειρηματικό πάρτι που πάει να στηθεί στην παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας με πρώτο μέλημα το σταμάτημα της καταστροφής της Κυανής Ακτής και κάθε ιδιωτικοποίησης του δημόσιου πλούτου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου