Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Απριλίου 06, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δυναμική παρουσία στο Let’s do it Greece



Με πρωταγωνιστές τους μαθητές  των σχολείων, αλλά και την δυναμική παρουσία  συλλόγων, φορέων και εθελοντών κορυφώθηκαν οι δράσεις της πρωτοβουλίας Lets do it Greece σήμερα Κυριακή  6 Απριλίου. 


Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας  σε συνεργασία  με τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων «Λασκάρα» ξεκίνησε από  τις 9 το
πρωί  της Κυριακής   τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του λιμανιού από το τουριστικό  περίπτερο μέχρι το δημαρχείο  .

Στον πυθμένα της θάλασσας υπήρχαν δεκάδες μπουκάλια, ποτήρια και άλλα αντικείμενα τα οποία μεγάλος αριθμός αυτών αφαιρεθούν από τους δύτες της Λ.Ε.Κ  στέλνοντας  έτσι  προς όλους μας ένα  ηχηρό  μήνυμα  για την προστασία του Αμβρακικού Κόλπου.  


Δράση όμως ανέλαβαν περισσότεροι από 20 ακόμη φορείς οι οποίοι καθάρισαν  γωνιές της πόλης -που οι ίδιοι είχαν επιλέξει- από το Μονολίθι  έως το Κολυμβητήριο κι από  τον Βοτανικό Κήπο έως τον Αγιο Θωμά και το Νεοχώρι. .

Έλαβαν συμμετοχή:

Το 9ο και το 3ο Νηπιαγωγείο, το 7ο Δημοτικό Σχολείο, το Δημοτικό του Παντοκράτορα, το Νηπιαγωγείο της Σαμψούντας, το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής της Σαμψούντας, το Δημοτικό Σχολείο της Σινώπης, το Νηπιαγωγείο του Παντοκράτορα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παντοκράτορα, ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας, το 2ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας, ο Σύλλογος Φϋση-Θέση, ο Πολιτιστικός –Περιβαλλοντικός Σύλλογος Νεοχωρίου, ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά, η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων, ο Εμπορικός Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου, οι Οδηγοί, οι Εθελοντές Πρέβεζας,  ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Πρέβεζας, η Περιηγητική Λέσχη Πρέβεζας  , η Ενωση Αποστράτων   και άλλοι φορείς καθώς και μεμονωμένοι πολίτες που ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να  συμβάλλουν  στην πανελλαδική πρωτοβουλία που για τρίτη χρονιά  διοργανώνεται στην χώρα μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου