Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 30, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στο πολιτιστικό κέντρο η έναρξη του 12ου PREVEZA JAZZ FESTIVAL


Η έναρξη του 12ου PREVEZA JAZZ FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί σήμερα , και λόγω που ο καιρός είναι άστατος θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας, και όχι στον πεζόδρομο της παραλίας όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, με είσοδο ελεύθερη .


Η συμμετοχή αξιόλογων καλλιτεχνών από την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο αλλά και για πρώτη φορά από την Τουρκία και το Ισραήλ δίνει το διεθνές στίγμα του Φεστιβάλ. 

Αν προσθέσουμε και τις ελληνικές συμμετοχές Diminuita Swing Trio, το σχήμα Disharmony του εκπληκτικού δεξιοτέχνη στο μπουζούκι Μιχάλη Παούρη αλλά και τους ελπιδοφόρους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας πρόκειται για ένα ποικίλο και ενδιαφέρον καλλιτεχνικό γεγονός για την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή, αποδεικνύοντας ότι η Πρέβεζα διαθέτει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ακουσμάτων με σημείο αναφοράς την jazz. 

Η έναρξη του 12ου PREVEZA JAZZ FESTIVAL θα γίνει σήμερα και ώρα 9 το βράδυ με το σχήμα του μουσικού σχολείου ενώ το πρόγραμμα θα συνεχισθεί αύριο Σάββατο και η αυλαία θα πέσει την Κυριακή. 

Την διοργάνωση έχουν και φέτος ο Δήμος Πρέβεζας, η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και το Preveza Jazz Festival ενώ τελεί υπό την αιγίδα των πολιτιστικών τμημάτων των Πρεσβειών Ισραήλ, Λουξεμβούργου, Ολλανδίας και Τουρκίας.

Δημοτική Ραδιοφωνία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου