Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 23, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: 9 Π.Σ. στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο


Εννέα είναι οι περιφερειακοί σύμβουλοι από την Π.Ε Πρέβεζας που θα συμμετέχουν στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου.


Να θυμίσουμε ότι Περιφέρεια Ηπείρου ήταν η μοναδική από τις 13 περιφέρειες της χώρας που το εκλογικό αποτέλεσμα κρίθηκε από τον πρώτο γύρο με την επανεκλογή του Αλέξανδρου Καχριμάνη στη θέση του Περιφερειάρχη. 

Σε ότι αφορά τις έδρες που λαμβάνουν οι συνδυασμοί, αναμένοντας βέβαια και την απόφαση του πρωτοδικείου, τέσσερις έδρες πηγαίνουν στο συνδυασμό Αξιοβίωτη Ανάπτυξη, δύο έδρες στην Ήπειρο Ανατροπής, και από μια έδρα καταλαμβάνουν η Λαϊκή Συσπείρωση, η Συμμαχία Ηπειρωτών και η Ελληνική Αυγή αφού ο συνδυασμός στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό από όλη την Ήπειρο. 

Να σημειώσουμε ότι λόγω των άλλων συνδυασμών η πλειοψηφία χάνει δύο έδρες στην Πρέβεζα και τις κερδίζει η αντιπολίτευση. Έτσι από τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Καχριμάνη στο νέο περιφερειακό συμβούλιο εκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου θα συμμετέχουν οι Μιχάλης Σπυρέλης, Χρήστος Γούσης, Βασίλης Γιολδάσης και Περικλής Βασιλάκης. Από τον συνδυασμό της Όλγας Γεροβασίλη οι κ. Δημήτρης Κωνής και Χαράλαμπος Πάνης. 

Από τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) και της Συμμαχίας Ηπειρωτών οι Κώστας Κωτσαντής και Γιώργος Ζάκας. Τέλος έναν περιφερειακό σύμβουλο τον Σπύρο Μπαρτζώκα εκλέγει η Ελληνική Αυγή στην Πρέβεζα.

Δημοτική Ραδιοφωνία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου