Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 03, 2014

Πρόγραμμα επισκέψεων υποψήφιων Ευρωβουλευτών με ΕΛΚ και ΝΔ στην Πρέβεζα


Σάββατο 3 Μαΐου, 18:00 
Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και τη Νέα Δημοκρατία, Αθανάσιος Λιούτας και Λευτέρης Δημητρίου, το Σάββατο, 3 Μαΐου θα πραγματοποιήσουν ανοιχτή ομιλία, στις 18.00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Preveza City (Λεωφόρος Ειρήνης 61). 


Κυριακή 4 Μαΐου, 17.30
Η υποψήφια Ευρωβουλευτής Νατάσσα Ράγιου θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας (Κλεμανσώ 2) την Κυριακή, στις 17:30, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει, με στελέχη της ΝΟΔΕ και κοινό.

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό των 3 υποψηφίων

Δημητρίου Λευτέρης
Ο Λευτέρης Δημητρίου είναι γεωπόνος και διευθυντικό στέλεχος της Αρχής Πληρωμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κύπρο. Γόνος δεκαμελούς οικογένειας από τη Βόρειο Ήπειρο, ζει και εργάζεται μόνιμα στην Κύπρο, όπου έχει τιμηθεί με την κατ΄ εξαίρεση απονομή της Κυπριακής υπηκοότητας. Έχει τρεις μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και μιλάει τρεις ξένες γλώσσες.

Λιούτας Αθανάσιος
Ο Θανάσης Λιούτας είναι νέος αγρότης και αιρετό μέλος του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Τρικάλων. Είναι απόφοιτος της γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στον τομέα της φυτικής παραγωγής. Έχει δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής θερμοκηπιακών καλλιεργειών στη χώρα.

Ράγιου-Μεντζελοπούλου Νατάσα

Η Νατάσα Ράγιου είναι δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Αχαΐας. Έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Πάτρας και του επιτελικού Συμβουλίου Δράσης «Παγγαία» για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων και τη στήριξη απόρων οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου