Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 26, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μήνυμα Χρήστου Μπαίλη


O νυν και επανεκλεγείς Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπάϊλης σε σημερινή του δήλωση επισημαίνει:


«Η θέληση των ψηφοφόρων του Δήμου μας δόθηκε απλόχερα στην παράταξή μας «Δημοτική Συνεργασία» κι αυτή την φορά. Από τα βάθη της καρδιάς μας εγώ και όλοι οι εκλεκτοί συνεργάτες μου τους ευχαριστούμε. Η νίκη ανήκει στον Λαό της Πρέβεζας και εμείς εισπράττουμε την μεγάλη τιμή ανανέωσης της εμπιστοσύνης, που συμβαδίζει με την μεγαλύτερη ευθύνη να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους.


Οι εντάσεις της εκλογικής αναμέτρησης, από χθες το βράδυ ανήκουν στο παρελθόν, όλα ξεχνιούνται και από σήμερα όλοι οι συνδημότες, ενωμένοι, ξεκινούμε μια νέα ελπιδοφόρα προσπάθεια με μοναδικό γνώμονα, την προκοπή του Δήμου μας. Και σήμερα επαναλαμβάνω τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, που θα τηρήσουμε συνεργαζόμενοι και με τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων, τους οποίους επίσης συγχαίρω για την εκλογή τους και καλωσορίζω στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Ο Δήμος Πρέβεζας μας έχει ανάγκη όλους και κανένας δεν περισσεύει.

Από σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για τον Δήμο μας. Μας περιμένει μια δύσκολη πενταετία, αλλά θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, με νέα δυναμική, δημιουργώντας πάνω στις βάσεις που έχουμε θέσει μέχρι τώρα, νέες αναπτυξιακές προοπτικές σε όλους τους τομείς, με όραμα και με την ελπίδα, μέσα στην κρίση που περνάει η χώρα μας,  να δούμε επιτέλους το χαμόγελο στα χείλη όλων των δημοτών μας και κυρίως των νέων μας. Μας περιμένει ένα δύσκολο έργο, αλλά θα παλέψουμε για ένα εξαιρετικά θετικό απολογισμό στο τέλος της θητείας μας.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για την μεγάλη τιμή ανανέωσης της εμπιστοσύνης στην παράταξή μας και από σήμερα τρία πράγματα θα είναι στην καθημερινή μας προτεραιότητα: «δουλειά-δουλειά-δουλεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου