Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 04, 2014

ΠΑΡΓΑ: "Μπαρκαμπά Όλγα "Μοναδικός στόχος, η προσφορά στον συνάνθρωπο μας"


Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν και τα πρόσωπα που αναδείχθηκαν και που θα συγκροτήσουν το νέο Δ.Σ. του ΣΕΑ & ΔΟΣ ¨ΕΛΠΙΣ¨ Φαναρίου Δ.Πάργας για τα επόμενα  τρία χρόνια είναι τα παρακάτω:


1.   Μπαρκαμπά Όλγα , Πρόεδρος 
2.   Κασκάνης Θωμά,  Αντιπρόεδρος 
3.   Μπόχτης Ανδρέας, Γεν. Γραμματέας
4.   Τσαβέλη Θεοδώρα, Β΄  Γραμματέας
5.   Κιτσάκης Σωκράτης, Ταμίας
6.   Μπόχτης Θωμάς, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
7.   Κώτσης Χρήστος, Μέλος

Η νέα Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Όλγα Μπαρκαμπά, απήυθυνε το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα προς τα μέλη του Συλλόγου αλλά και προς τους συντοπίτες του Φαναρίου:

“Αγαπητά μέλη του Συλλόγου και αγαπητοί συντοπίτες, αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η προτίμηση σας για να αναλάβω τη θέση της προέδρου για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς βάσει των αποτελεσμάτων αναδείχθηκα πρώτη σε σταυρούς. Η ευθύνη είναι μεγάλη για τη θέση που καλούμαι να αναλάβω ως πρόεδρος γνωρίζοντας πολύ καλά τι σημαίνει να ηγείσαι ενός τέτοιου σημαντικου έργου που ασκεί ο σύλλογος μας.

Μπορώ να πω πως περπάτησα βήμα βήμα την πορεία του Συλλόγου, ανήκω στα ιδρυτικά μέλη. Συνεργάστηκα άριστα με τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Κασκάνη Θωμά όπως και με τα υπόλοιπα μέλη των Δ.Σ. Και καταφέραμε πολλά στην πορεία των χρόνων μέσω της δράσης αυτού του δυνατού πλέον συλλόγου.

Αποτελλεί μεγάλο κεφάλαιο για το Σύλλογο που χτίσαμε δειλά στην αρχή, να φθάσει να είναι σήμερα εφάμιλλος άλλων δυνατών Συλλόγων στην Ελλάδα και πρέπει να τονίσω την τεράστια συμβολή των μελών του Δ.Σ.

Από τις αρχαιρεσίες της Κυριακής εκλέχθηκαν νέα άτομα, μέλη του Συλλόγου μας, εθελοντές αιμοδότες, άνθρωποι της  ανιδιοτελούς εθελοντικής προσφοράς.

Είμαι βέβαιη ότι θα εργαστούμε όλοι μαζί και θα βάλουμε νέους στόχους που θα ευαισθητοποιήσουν την τοπική μας κοινωνία ακόμα περισσότερο και θα εκτείνουμε τη δράση μας για ένα και μοναδικό στόχο, την προσφορά στον συνάνθρωπο μας.

Από την δική μου πλευρά δηλώνω πως θα είμαι μακριά από την προσωπική προβολή. Εκείνο που θα προβληθεί θα είναι η εθελοντική κοινωνική προσφορά  αίματος για τον πάσχοντα συνάνθρωπό που το έχει ανάγκη.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και σας διαβεβαιώνω πως θα φανώ αντάξια των προσδοκιών σας με τη βοήθεια και τη συνδρομή όλων σας.
Εύχομαι στο νέο Δ.Σ καλή δουλειά.” 

Για το Δ. Σ.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου