Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 05, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επιτέλους καλοκαίρι, επιτέλους MANGO beach bar


Μιλώντας για Καλοκαίρι, εννοείς MANGO beach bar!




Τo MANGO beach bar στη παραλία Καναλίου το υποδέχεται δυναμικά την καλοκαιρινή σεζόν με τη διάθεση στα ύψη! Για ακόμη μια χρονιά, φροντίσαμε να διαμορφώσουμε έναν καλοστημένο χώρο που θα σας ταξιδέψει και θα κάνει την απόδρασή σας στη παραλία μας...μαγική. Επιλέξτε το αγαπημένο σας σημείο στο Mango ανάμεσα στις άνετες ατομικές ξαπλώστρες, τον δροσερό χώρο στρωμένο με ειδικό γκαζόν, τα ειδικά κρεβάτια με αέρινες κουρτίνες σκίασης ή τις κλασσικές ξαπλώστρες βυθισμένες στην καυτή άμμο της παραλίας και περάστε τη μέρα σας όπως την είχατε ονειρευτεί.

Ξεκινήστε το πρωινό σας με μια βουτιά στα καταγάλανα νερά του Ιονίου με απαλή μουσική και οι απαιτητικοί μπορούν πλέον να αφεθούν στους ειδικούς του μασάζ για την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία. Απολαύστε την εξαιρετική μας κουζίνα με φρέσκα προϊόντα που φτιάχνονται καθημερινά για σας ενώ το απόγευμα τα πιο δυνατά events θα σας οδηγήσουν σε ένα ξέφρενο party παρέα με το ηλιοβασίλεμα.

Ξεκινάμε λοιπόν!

Το Σαββατοκύριακο υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με δύο δυνατά events από τις 15.00 το μεσημέρι .Το Σάββατο 7 Ιουνίου Το «SUMMER OPENING» με guest dj τον George Panagopoulos (resident dj του Αντώνη Ρέμου), ενώ τη Κυριακή 8 Ιουνίου συνεχίζουμε δυνατά με καλεσμένο DJ τον John Pappas.

Φυσικά και οι εκπλήξεις δε σταματάνε και από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα γιορτάσουμε μαζί τα 2 χρόνια MANGO με πολλές πολλές εκπλήξεις...

Follow us! #mango_summer


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου