Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2014

ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΣΗΡΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΚΛΟΚΟΒΑ - Ούτε μέσα στο 2016 δεν ολοκληρώνεται το τμήμα Αμφιλοχία-Αντίρριο

Και ο Χρυσοχοΐδης υπόσχεται ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού το... 2015!


Μεταβυζαντινό Μοναστηριακό Συγκρότημα του 8ου ή 9ου αιώνα, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών καθαρισμού από την ΤΕΡΝΑ στη Δυτική Πλαγιά της Κλόκοβας, με αποτέλεσμα η εργολαβία να έχει σταματήσει μέχρις ότου οι αρχαιολόγοι του υπουργείου Πολιτισμού γνωμοδοτήσουν για το εάν θα πρέπει να συνεχιστούν οι εργασίες ανάδειξης του μνημείου.
Από την άλλη, προσφυγές κατοίκων της Ρίζας Αντιρρίου που έφτασαν μέχρι το ΣτΕ ζητώντας αλλαγή της χάραξης, αλλά και οι πολλές απαλλοτριώσεις που βρίσκονται στο σημείο... μηδέν (όπως στο Αβγό Ιωαννίνων), έχουν μπλοκάρει για τα καλά το έργο της Ιόνιας οδού από τα Γιάννενα μέχρι το Αντίριο. Σύμφωνα με τις

τελευταίες πληροφορίες από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της σήραγγας Κλοκόβας και κατά συνέπεια ολοκλήρωσης της Ιόνιας Οδού, πηγαίνει για το τέλος του 2016. Συνεπώς δύο μήνες μετά τις δεσμεύσεις του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στα τέλη του περασμένου Ιουνίου από το εργοτάξιο της Πέρδικας στα Γιάννενα, ότι η Ιόνια Οδός θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2015, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι το... δούλεμα των Ηπειρωτών, δυστυχώς συνεχίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου