Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 10, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανοιχτόμυαλος ΣΥΡΙΖΑ με ασταμάτητο Κώστα Μπάρκα !!!


Ο Σύριζα στη Πρέβεζα τολμά και ο Βουλευτής του στην περιοχή της Πρέβεζας, ασταμάτητος, προοδευτικός, αλλάζει τα δεδομένα στην κοινωνία της Πρέβεζας.


Έτσι σήμερα στις 19:30 στη Θεοφάνειο, θα πραγματοποιηθεί  ανοιχτός δημόσιος απολογισμός των δύο χρόνων κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, μέσω της δραστηριότητας του βουλευτή Κώστα Μπάρκα, σε συνεργασία με τις οργανώσεις μας: Πρέβεζας, Ζηρού και Πάργας.
Ενώ Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους εκπροσώπους φορέων και τους συμπολίτες μας, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία της Πρέβεζας και τη συμβολή μας στην αναγκαία ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της οικονομίας, από μια κυβέρνηση της Aριστεράς με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, τόσο ο Βουλευτής Κώστας Μπάρκας, όσο και μέλη του Σύριζα Πρέβεζας, επιθυμούν την παρουσία ατόμων όχι μόνο του Σύριζα αλλά και από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, έτσι ώστε να γίνει ανταλλαγή απόψεων και ιδεών .
Αναμφίβολα είναι μια διαδικασία που πηγαίνει τον πολιτικό κόσμο της Πρέβεζας, πολλά βήματα μπροστά…
Και αν συνυπολογίσει κανείς το ενδιαφέρον του βουλευτή Κώστα Μπάρκα στα δύο χρόνια της θητείας του στη βουλή και όλες τις σχετικές δραστηριότητές του, εύκολα αντιλαμβάνεται, ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν, η επανεκλογή του, θεωρείται δεδομένη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου