Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 11, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σημαντική βοήθεια για τους άπορους από τον χτεσινό αγώνα αλληλεγγύης


Αγώνας Αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο βοηθητικό γήπεδο του δημοτικού σταδίου «Αθανασία Τσουμελέκα».
Ο Σ.Φ. ΠΑΣ Πρέβεζα «Ιππόκαμποι» αντιμετώπισε την Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Αλληλεγγύη», σε ένα ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό ματς, όπου δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι. Νικητής ήταν το ποδόσφαιρο και η αλληλεγγύη στους άπορους Πρεβεζάνους, που δεν είναι σε θέση να προμηθευτούν ούτε τα φάρμακά τους.

Στο χώρο έγινε συλλογή φαρμάκων, μέρος των οποίων παραδόθηκε ήδη στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Πρέβεζας και τα υπόλοιπα θα δοθούν τις επόμενες ημέρες.

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, οι Ιππόκαμποι ήταν καλύτεροι στην... κερκίδα και η Αλληλεγγύη στη συλλογή φαρμάκων...

Νικητές είναι τα παιδιά των Ιππόκαμπων, που απέδειξαν πως η κερκίδα και οι οπαδοί, παραμένουν ζωντανό «κύτταρο» του αθλητισμού και μεγάλη ελπίδα ενάντια σε όσους θέλουν να μετατρέψουν σε... modern football, ένα άθλημα που είναι μέσο επικοινωνίας για τους λαούς και χαρά για τα μικρά παιδιά και τους πάσης φύσεως αδικημένους...

Η Π.Ο.Π. Αλληλεγγύη, ευχαριστούν όλους όσοι βρέθηκαν στο χώρο και όλους όσοι βοήθησαν από το υστέρημά τους άπορους συμπολίτες μας.

Με τους Ιππόκαμπους αγωνίστηκαν οι: Νταλαούτης, Αθανασίου, Μπελεγρίνος, Χαρισιάδης, Πάντας, Μερισιώτης Γιάννης, Μερισιώτης Γιώργος, Ζιάκας Φώτης, Ζιάκας Τάκης, Ντίκος, Ματζούτσος, Γκόντζος, «Μπουρίκας».

Με την Αλληλεγγύη αγωνίστηκαν οι: Τσούτσης, Μαγκλάρας, Γιαννακός, Σαραμπασίνας, Καραμούτσιος, Ναστούλης (πατέρας και γιος), Ντίλο, Κατωγιάννης, Σαραμπασίνας, Κωστάκης, Τσόγκας, Πάσχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου