Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εδώ ο Παππάς, Εκεί ο Παππάς..Παντού είναι ο Παππάς


Μέσα σ’όλα ο Τάκης Παππάς !!!


Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας. Όπου μεταξύ των άλλων, πραγματοποιήθηκαν οι ψηφοφορίες των μελών για την Οικονομική επιτροπή, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αλλά και για αντιπροσώπους της Π.Ε.Δ. 

Έτσι και στις τρεις αυτές επιτροπές υπάρχει το όνομα το επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Τάκη Παππά. 

Ενώ τα υπόλοιπα μέλη είναι :

Οικονομικής Επιτροπής στην οποία εξελέγησαν  οι  Θοδωρής Κατσαούνος, Δημήτρης Αυδίκος, Ευάγγελος Γιαννουλάτος , Δημήτρης Κώτσης και Κώστας Ματέρης  από την πλειοψηφία , ενώ από την αντιπολίτευση η οποια κατέθεσε κοινή πρόταση μέσω του  κ.Δημήτρη Παππά εξελέγησαν οι ,  Δημήτρης Παππάς,Βασίλης Κωστούλας και Κωσταντίνος Κατέρης .

Τα νέα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής είναι οι Ευάγγελος Συγκούνας, Γεράσιμος Ντίτσος, Ελευθερία Αγγέλη, Παρθενία Καζάκου και Νίκος Πανταζής από την πλειοψηφία  και οι Δημήτριος Ζέκιος, Δημήτρης Παππάς και Διονύσης Καλλίνικος από  την αντιπολίτευση.


Τέλος στις εκλογές για αντιπροσώπους της Π.Ε.Δ εξελέγησαν  από την  πλειοψηφία οι Στέλλα Βαρτελάτου, Ευάγγελος Γιαννουλάτος, Δημήτρης Κατσιπανέλης, Λάζαρος Πιπιλίδης, Ευάγγελος Ροπόκης και Παύλος Σαραμπασίνας και από την αντιπολιτευση οι Δημήτρης Παππάς , Μιλτιάδης Κλάπας,  Δημήτρης Βασιλείου και Γιάννης Νόβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου