Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σημαντικές παρεμβάσεις από τους Δημήτρη Νικολό, Βασίλη Γιαννάκη και Σπύρο Ηλιόπουλο


Συνεδρίασε η Τοπική Κοινότητα Πρέβεζας.
Εθεσε  στόχους και προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα 

Μέσα σε κλίμα συνεργασίας και γόνιμου διαλόγου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνεδρίαση του Δ.Σ της Δημοτικής  Κοινότητας Πρέβεζας.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Νικολός και τα παρόντα  μέλη  Τάσος Πουρναρόπουλος, Γιώργος Πάντης, Βαγγέλης Ντόντορος,  Χριστίνα Σάφη, Σπύρος Ηλιόπουλος, Βασίλης Γιαννάκης, Χρύσα Κυριάκη , Δημήτρης Μπέλλης  συζήτησαν θέματα που αφορούν την Δημοτική Κοινότητα της Πρέβεζας    ανοίγοντας παράλληλα έναν “κατάλογο” στόχων και δράσεων μέσα στους οποίους θα κινηθούν το επόμενο διάστημα.

Ο κ.Νικολός  ενημέρωσε τους συμβούλους για τις προσπάθειες που έχει ξεκινήσει προκειμένου να εξετάσει τις δυνατότητες  υλοποίησης του προγράμματος απόσυρσης εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων ( το οποίο εφαρμόστηκε στον Δήμο Ζηρού) και στην Πρέβεζα.

Οι σύμβουλοι  αντιμετώπισαν με  ενδιαφέρον την υλοποίηση  ενός τέτοιου προγράμματος και στην Πρέβεζα με την προυπόθεση  να εφαρμοστούν όλα όσα προβλέπει ο νόμος  έτσι ώστε να διασφαλιστεί η  απομάκρυνση μόνο των αυτοκινήτων που έχουν εγκαταλειφθεί  από τους ιδιοκτήτες τους και αποτελούν εστίες μόλυνσης καταλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και δημόσιο χώρο.

Σε επόμενες συνεδριάσεις  αποφασίστηκε  επίσης η πρόταση του κ.Γιαννάκη για την  συζήτηση  θεμάτων  που αφορούν  την  αξιοποίηση των στρατοπέδων προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών   και την αναβάθμιση του λιμανιού ,  καθώς επίσης το θέμα  της λειτουργίας του κολυμβητηρίου  σε ετήσια βάση  ως πρόταση του κ.Ηλιόπουλου, αλλά και  προβλήματα όπως η αύξηση των τροχαίων μέσα  στην πόλη και  η άναρχη στάθμευση  αυτοκινήτων σε κεντρικά σημεία της Πρέβεζας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου