Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δεν τους έφτανε η μία, θέλουν και δεύτερη συνάντηση με την EASY JET !!!



Ως  ένα θετικό βήμα χαρακτηρίζει   ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Πολύκαρπος Χαλκίδης  το γεγονός της δεύτερης σύσκεψης που θα  πραγματοποιηθεί  μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων ημερών  για  το θέμα της αεροπορικής  σύνδεσης  του αεροδρομίου του Ακτίου με την  EASY JET.


H σύσκεψη θα φιλοξενηθεί και πάλι στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας  την Τετάρτη  1η Οκτωβρίου και   ώρα 12 το μεσημέρι  με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη  Στράτου Ιωάννου, των Δημάρχων του Νομού, της Ένωσης Ξενοδόχων, των Ομοσπονδιών  Ενοικιαζομένων Δωματίων  και άλλων φορέων οι οποίοι συμμετείχαν και στην πρώτη σύσκεψη που  διοργανώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου από την Ένωση Ξενοδόχων .

Στην συνάντηση της Τετάρτης θα συζητηθούν  τεχνικές λεπτομέρειες επί των  θεμάτων που τέθηκαν στην πρώτη συνάντηση   ενώ  σύμφωνα με τον  κ.Χαλκίδη οι φορείς θα καταθέσουν την δική τους πρόταση  στο οικονομικό σκέλος  της όλης διαδικασίας. 

Μαζί με το κομμάτι του αφορά την EASY JET  θα συζητηθεί και η  πορεία της  αεροπορικής σύνδεσης του αεροδρομίου του Ακτίου  με την Αθήνα μέσω της Aegean ,  αίτημα που βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη με τις προσπάθειες  του Επιμελητηρίου Λευκάδας και των  αντίστοιχων   φορέων της Πρέβεζας.

Σχόλιο PrevezaBest: Διαβάστε επίσης την ανάρτηση - Αναδημοσίευση του PrevezaBest από την Τοπική Φωνή και το ρεπορτάζ του Άρη Τσελίκου, σχετικά με την EASY JET, κάνοντας κλικ εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου