Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: 3η Χρονιά για το κοινωνικό φροντιστήριο


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, ο αγιασμός για την έναρξη της νέας χρονιάς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.



Το αγιασμό πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος,  ο οποίος με δική του πρωτοβουλία, το κοινωνικό φροντιστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης παίρνει σάρκα και οστά για Τρίτη συνεχή χρονιά. 



Έτσι, αφού πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός,  ο Σεβασμιότατος, στην σύντομη ομιλία του προς τους μαθητές και τους γονείς του, μεταξύ άλλων ανέφερε, πως το κοινωνικό φροντιστήριο έρχεται παράλληλα με το σχολείο, να ενισχύσει τα παιδιά που λόγω των άσχημων οικονομικών συνθηκών, στερούνται την ενισχυτική διδασκαλία. 


Έτσι έρχεται  το κοινωνικό φροντιστήριο να καλύψει τις όποιες ανάγκες των μαθητών του δημοτικού και του Γυμνασίου.Επίσης ο Σεβασμιότατος έπλεξε το εγκώμιο της πρώην Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Σφονδύλης, η οποία ήταν εξαιρετική παιδαγωγός και καθηγήτρια και η οποία όπως η ίδια δήλωσε στον σύντομο χαιρετισμό της θα συνεχίζει να στηρίζει το κοινωνικό φροντιστήριο. 


Ενώ ο υπεύθυνος για τις τάξεις του Γυμνασίου, ο κ.Γρηγόρης Κατσανάκης, μεταξύ άλλων ανέφερε πως την επόμενη χρονιά (2015) ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε και την πρώτη τάξη του Λυκείου, καθώς οι ανάγκες των μαθητών στο Λύκειο είναι αυξημένες, ενώ τόνισε πως τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι καθηγητές διδάσκουν αφιλοκερδώς, επίσης απηύθυνε έκκληση προς την εκπαιδευτική κοινότητα για συμμετοχή και στήριξη στο έργο του κοινωνικού φροντιστηρίου. 


Στο τέλος της εκδήλωσης, από μέρους του Σεβασμιότατου, δόθηκαν ευχαριστήριες επιστολές και δώρα στους δασκάλους και τους καθηγητές, που στήριξαν το έργο αυτό κατά την περσινή χρονιά. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου