Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2014

Πολική εξόρμηση της ΚΟ Πρέβεζας του ΚΚΕ


«Καμία ανοχή, καμία αναμονή, ο λαός να οργανώσει την πάλη του, να πάρει μαζικά μέρος στους αγώνες, με ισχυρό ΚΚΕ παντού»


 ΚΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Η ΚΟ Πρέβεζας του ΚΚΕ έχει ξεκινήσει πολιτική εξόρμηση, ενημέρωσης των εργαζομένων, φτωχών αγροτών, μικροεπαγγελματιών κλπ μπροστά στα επερχόμενα νέα μέτρα  όπως για την Κοινωνική Ασφάλιση, την απελευθέρωση των απολύσεων, το συνδικαλιστικό νόμο για τον περιορισμό των απεργιών και της δράσης των σωματείων, την αγροτική πολιτική, το νόμο για τα οικονομικά των κομμάτων κλπ.

Μέσα από την πολιτική εξόρμηση στόχος είναι να προβληθεί η πρόταση διεξόδου που προτείνει το ΚΚΕ, για την ανακούφιση του λαού σήμερα με παράλληλη πάλη για την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος που τον εξαθλιώνει. 

Ήδη η ΚΟ Πρέβεζας του ΚΚΕ έχει βρεθεί έχει κουβεντιάσει με εργαζόμενους με περιοδείες σε χώρους δουλειάς, χωριά κλπ. Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης που συνεχίζει, η ΚΟ Πρέβεζας του ΚΚΕ διοργανώνει:

  • Ομιλία την Παρασκευή 17/10 στις 7:300μμστο Κανάλι Πρέβεζας με ομιλητή την Κώστα Κωτσαντή Περιφερειακό Σύμβουλο Ηπείρου με το ΚΚΕ
  • Περιοδεία το Σάββατο 18/10 στις 7:30μμ στην Καμαρίνα και με επικεφαλής το Δημοτικό Σύμβουλο Πρέβεζας με το ΚΚΕ Γιάννη Νόβα.
  • Ομιλία την Κυριακή 19/10 στις 11:300πμ στο Ριζοβούνι Πρέβεζας με ομιλητή την Κώστα Κωτσαντή Περιφερειακό Σύμβουλο Ηπείρου με το ΚΚΕ
  • Ομιλία την Δευτέρα 20/10 στις 7:300μμ στο Ωρωπό Πρέβεζας με ομιλητή τον Τάσο Κοντομίχη μέλος του ΤΓ της ΚΟ Πρέβεζας του ΚΚΕ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου