Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απογοήτευσαν στην πρεμιέρα τα κορίτσια του Φιλαθλητικού


Τα κορίτσια του Φιλαθλητικού δεν πάλεψαν, ασφαλώς και δεν τα έδωσαν όλα και πολύ περισσότερο δεν ίδρωσε και πολύ η αντίπαλη ομάδα. Όλα όσα είπε ο προπονητής της ομάδας δείτε εδώ, Χρύσανθος Κυριαζής, έγινε ακριβώς το αντίθετο…



Συγκεκριμένα, Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στις 3 μ.μ. στο ΔΑΚ Πρέβεζας, ο αγώνας για την 1η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας βόλεϊ γυναικών, ανάμεσα στο Φιλαθλητικό κα την ΓΣ Ένωση Ελασσόνας. 

Νικήτρια ομάδα του αγώνα, αναδείχθηκε η Ένωση Ελασσόνας με 3-0 σετ. 

Ενώ η αντίσταση των κοριτσιών του φιλαθητικού ήταν μέχρι και το πρώτο σετ, όπου έληξε 23-25. Από κει και πέρα το θέμα θα μπορούσε να πει κανείς ήταν διαδικαστικό με την λήξη του 2ου σετ 13-25 και το τρίτο σετ 9-25. 

Ο κόσμος της Πρέβεζας, στήριξε σήμερα την πρεμιέρα των κοριτσιών του φιλαθλητικού, πληρώνοντας μάλιστα και εισιτήριο 2 ευρώ. 

Ασφαλώς και το εισιτήριο δεν είναι κανένα μεγάλο κόστος, όμως οι φίλαθλοι απογοητεύτηκαν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι, οι οποίοι ανέφεραν "ότι θα πρέπει η ομάδα να σέβεται έστω αυτά τα 2 ευρώ που ήρθαμε και δώσαμε για να δούμε τον αγώνα". 

Να τονίσουμε, ότι η απογοήτευση που έδειξε στον αγώνα ο φιλαθλητικός δεν ήταν το γεγονός ότι έχασε με 3-0 σετ, αλλά ότι δεν πάλεψε...

Ελπίζουμε απλά να ήταν μια κακή μέρα την οποία θα πρέπει τόσο τα κορίτσια του Φιλαθλητικού να διαγράψουν όσο και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης και να δώσει ξανά(όπως έκανε σήμερα) το δυναμικό παρών στον επόμενο αγώνα.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου