Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 03, 2014

Πραγματικότητα γίνονται οι δεσμεύσεις του δημάρχου Πάργας, Αντώνη Νάστα προς τους συμπολίτες του




Ο νέος δήμαρχος δήμου Πάργας, Αντώνης Νάστας, στις προεκλογικές του ομιλίες, μεταξύ άλλων τόνιζε, πως θα βρίσκομαι κάθε φορά στην Αθήνα και τα Υπουργεία, κάθε φορά που αυτό θα κρίνεται απαραίτητο, έτσι ώστε τόσο εγώ όσο και οι πολίτες του δήμου Πάργας, να έχουμε την πληρέστερη ενημέρωση αλλά και να διεκδικήσουμε όσο δυνατόν περισσότερα για τον τόπο μας.


Έτσι λοιπόν κάνοντας πράξη τα όσα προεκλογικά ανέφερε, ο δήμαρχος Αντώνης Νάστας, πληροφορηθήκαμε τα εξής σχετικά με την σημερινή του επίσκεψη στην Αθήνα.  

Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας συναντήθηκε, σήμερα στην Αθήνα, με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Αντώνη  Μπέζα.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις δράσεις και τα προγράμματα του Υπουργείου Εργασίας για την αντιμετώπιση της ανεργίας και συγκεκριμένα για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. 

Το πρόγραμμα θα προκηρυχθεί εντός του Οκτωβρίου και θα απευθύνεται σε 50.000 μακροχρόνια ανέργους ή ανέργους που ζουν σε νοικοκυριά χωρίς κανένα εργαζόμενο. Οι ωφελούμενοι θα καλύψουν κυρίως ανάγκες – μετά την κατάρτισή τους – Δήμων και Οργανισμών του Δημοσίου.


Ο Υφυπουργός κ. Αντώνης Μπέζας διαβεβαίωσε τον κ. Νάστα ότι οι θέσεις που θα προκηρυχθούν για τους Δήμους της Ηπείρου θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και θα λάβουν υπόψη το αυξημένο ποσοστό ανεργίας που υπάρχει στην Ήπειρο.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου