Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2014

PREBEZABEST: Σας το είχαμε πει από τις 26 Αυγούστου !!!


Ακόμα μία πρωτιά στο ενεργητικό του PrevezaBest

Όταν τις 26 Αυγούστου, πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας ανάρτηση, σχετικά με το ζήτημα της έγκρισης του σχεδίου λειτουργίας του Εσπερινού Λυκείου και γράφαμε, εγκρίθηκε το σχέδιο λειτουργίας του απογευματινού ΕΠΑΛ Πρέβεζας, όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ, κάποιοι τόλμησαν να διαδώσουν πως παραπληροφορούμε τους αναγνώστες. 

Όμως το PrevezaBest, μία βδομάδα περίπου αργότερα, πραγματοποίησε και δεύτερη σχετικά ανάρτηση, με τίτλο Έπεσε η υπογραφή από τον Υφυπουργό Παιδείας, όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Και πάλι, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στάθηκαν καχύποπτα και σε αυτήν την ανάρτηση. Όμως τις 17 Σεπτεμβρίου, τρεις μέρες προτού υπογραφεί το σχετικό ΦΕΚ , το PrevezaBest, πραγματοποιεί και Τρίτη ανάρτηση, όπως μπορείτε να δείτε εδώ με τίτλο το δρόμο για ΦΕΚ παίρνει το εσπερινό λύκειο. 

Έτσι δύο μέρες πριν, τις 2 Οκτωβρίου, στάλθηκε στα ΜΜΕ δελτίο τύπου, με το οποίο πληροφορούσε ότι υπογράφτηκε το ΦΕΚ τις 20 Σεπτεμβρίου για την λειτουργία του Εσπερινού Λυκείου.

Το PrevezaBest, συνεχίζει ακάθεκτο και πιο δυναμικό από ποτέ να ενημερώνει τους εκατοντάδες αναγνώστες του…Σας ευχαριστούμε πολύ..Απλά κάποια πράγματα, πρέπει να λέγονται !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου