Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 03, 2014

Αναγνώστης του PrevezaBest, Κάνει κριτική στο PrevezaBest …


Το PrevezaBest σεβόμενο τις απόψεις των αναγνωστών δημοσιεύει πάντοτε, άρθρα και απόψεις των αναγνωστών σεβόμενοι το δημοκρατικό δικαίωμα ελευθερίας του λόγου.


Έτσι σήμερα, δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη μας, το οποίο μας έστειλε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο (Email)

Το κείμενο αναφέρει :


Σας αποστέλλω, κάποιες  προσωπικές μου απόψεις, παρακολουθώντας τα τοπικά ΜΜΕ(ηλεκτρονικά, εφημερίδες, ραδιόφωνα) με την παράκληση το κείμενο μου να δημοσιοποιηθεί. 

Εν πρώτης θέλω να αναφέρω, το χαμηλό επίπεδο της δημοσιογραφίας που κυριαρχεί στο Νομό Πρέβεζας(Όχι ότι σε άλλους νομούς είναι υψηλό..)Όμως έχω διαπιστώσει ουκ ολίγες φορές, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, να κάνουν επιλεκτική αναφορά ειδήσεων, ανάλογα με ποιον έχουν φίλο ή κολλητό τους… Νομίζω γίνεται σαφές τι εννοώ και δεν θέλει περαιτέρω εξήγηση… 

Ακόμα και εσείς στο PrevezaBest, σας έχω "συλλάβει"(παρόλο που κάνετε αξιοπρεπή τον αγώνα σας) να μεροληπτείτε έναντι κάποιων προσώπων. Να σημειώσω πως αυτό είναι εμφανές και σε άλλα τοπικά ΜΜΕ ηλεκτρονικά και μη.

Θα ήθελα να αποβάλλεται τις όποιες εμπάθειες ή συμπάθειες έχετε με τον οποιονδήποτε πολιτικό χώρο και να κάνετε μια δημοσιογραφία όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική. 

Επίσης τα blog, όπως άλλωστε είναι και το PrevezaBest, θα πρέπει να γίνετε πιο επικριτικοί στα κακώς κείμενα αλλά και να τα αναδεικνύετε, αναφέροντας όλες τις πλευρές του ζητήματος. Δεν είναι κακό να τα «χώνεις» αρκεί να ξέρεις τον τρόπο και πολλές φορές εσείς το κάνετε με λάθος τρόπο. 

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχετε σαν σημαία σας την πόλη της Πρέβεζας και σε κάθε ευκαιρία σας να προβάλετε την εικόνα της προς τα έξω με τα καλά και θετικά της στοιχεία. 

Συνήθως στα μεγάλα site η Πρέβεζα, αναφέρεται για κάτι κακό και όχι για την φυσική ομορφιά της. Κοιτάξτε το… 

Σας έστειλα τις απόψεις μου - κείμενο μου-με την ελπίδα να δημοσιοποιηθεί και αυτό γιατί το PrevezaBest είναι το πρώτο ηλεκτρονικό μέσο που ανοίγω να ενημερωθώ. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου