Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2014

Οι Παργινοί, θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για το 3ο συνεχόμενο βραβείο στην Philoxenia
Εικόνες από τη δεύτερη μέρα της Έκθεσης

Φύση, Μύθος, Πολιτισμός, Παράδοση και Γαλάζιο


Με κεντρικό  μήνυμα ταξίδι στο μύθο του Αχέροντα και το γαλάζιο του Ιονίου για μια ακόμη φορά ο δήμος Πάργας, θέτει  σοβαρότατη υποψηφιότητα για το 3ο συνεχόμενο βραβείο στην διεθνή τουριστική έκθεση της Θεσσαλονίκης "Philoxenia", κάνοντας αισθητή και δυναμική την παρουσία του.  

Ήδη, άνθρωποι του δήμου Πάργας δουλεύουν σκληρά από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στην έκθεση. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας, εκτιμώντας την προσφορά της κ.Κολιοφώτη- η οποία και επιμελήθηκε της φετινής οργάνωσης του περιπτέρου -όπου προέδρευε της τουριστικής επιτροπής του δήμου, επί δημαρχίας Λιόλιου, την έθεσε ως μέλος της παρούσας τουριστικής επιτροπής του δήμου Πάργας. 

Όπως ενημερωθήκαμε, πέραν των φορέων, την κοινή προσπάθεια στηρίζουν και οι επαγγελματίες του δήμου Πάργας, δίνοντας δυναμικά το παρόν τους, όπως οι κυρίες, Γεωργία Κυριάκη, Αλέκα Τζούρου κ.α. 

Ενώ αναμένεται σήμερα στο περίπτερο του δήμου Πάργας, να βρεθεί και ο δήμαρχος, Αντώνης Νάστας.

Σήμερα, στο περίπτερο του δήμου Πάργας, παρευρίσκονταν ο Αντιδήμαρχος Πάργας κ.Τσούρος , η πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής κ.Βλάσση καθώς και άλλα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής. 


Η ισχύς εν τη ενώσει για τον δήμο Πάργας…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου