Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Φώτο - από το σημείο της εκτροπής του αυτοκινήτου


Τροχαίο ατύχημα συνέβη τις πρωινές ώρες, όπως σας ενημερώσαμε και μπορείτε να δείτε εδώ.


Έτσι και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες μας, ιχ με γυναίκα οδηγός – δημοσιογράφο- η οποία κατευθυνόταν προς Ηγουμενίτσα για Κέρκυρα, στο 51 χλμ Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας – λίγο μετά τη διασταύρωση του Καναλακίου και λίγο πριν τη διασταύρωση της Πάργας, για άγνωστο λόγο, έχασε τον του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να πέσει από ύψους 30 περίπου. 


Η ίδια η οδηγός, έχοντας τις αισθήσεις της, ειδοποίησε τις αρχές, προκειμένου να την εντοπίσουν. Έτσι, άμεσα, ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού της, από τις Πυροσβεστικές δυνάμεις και την Αστυνομία. Έξι οχήματα της Π.Υ.  με 15 άντρες περίπου και αρκετοί αστυνομικοί του τμήματος Πρέβεζας, ξεκίνησαν για τον εντοπισμό του οχήματος. 


Έπειτα από έρευνες το ιχ βρέθηκε, σε δύσβατο σημείο και η επιχείρηση απεγκλωβισμού της οδηγού, κράτησε λιγότερο από 10 λεπτά.




Εκεί, περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε την άτυχη οδηγό, στο πλησιέστερο ιατρικό κέντρο, στο κέντρο υγείας Καναλακίου, έχοντας χτυπήσει στη μέση.




Επικεφαλής της επιχείρησης ο Διοικητής της Π.Υ. Πρέβεζας, κ.Βαρδής, ενώ στο σημείο επίσης άμεσα βρέθηκε και ο Διοικητής της Π.Υ. Πάργας κ.Δρόσος, καθώς και ο Διοικητής του τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας κ.Σιώρος. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η γυναίκα οδηγός, μετέφερε στο όχημα της, ένα χαριτωμένο σκυλάκι, το οποίο περισυνέλεξαν αστυνομικοί- το οποίο χαίρει άκρας υγείας- και θα παραδοθεί στην ιδιοκτήτρια του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου