Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βρέθηκαν στο πλευρό του δημοσιογράφου, Σπύρου Πλέουρα


Εκδικάστηκε σήμερα το πρωί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας η Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση που έχει καταθέσει ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης κατά του Δημοσιογράφου και εκδότη της τοπικής εφημερίδας Τομή στην Ενημέρωση Σπύρου Πλέουρα αξιώνοντας το ποσό των 24.000€ .
Τον κ. Μπαΐλη νομικά εκπροσώπησε ο Δικηγόρος και Νομικός σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας κ. Απόστολος Τάσσης, ενώ τον Σπύρο Πλέουρα ο ΔικηγόροςΑριστείδης Φατούρος.Στο Πλευρό του Πρεβεζάνου Δημοσιογράφου σήμερα ήταν πολλοί εκπρόσωποι του ηλεκτρονικού και περιοδικού τύπου , ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Νίτσας, οι πρώην Δήμαρχοι Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας και Κώστας Παπαγεωργίου, το μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Βαγγέλης Νάνος, ενώ επιστολές στήριξης και
διαμαρτυρίας για την προσπάθεια φίμωσης της Ελευθεροτυπίας απέστειλαν Δημοσιογράφοι από όλη την Ήπειρο και η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου Ελλάδος δια του Προέδρου τηςΑντώνη Μουντάκη . Η απόφαση θα κοινοποιηθεί μετά από διάστημα τριών μηνών περίπου. Ενώ στις 7/1/15 θα εκδικαστεί το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης.

1 σχόλιο:

  1. Εάν και εφόσον αποδειχτεί ότι υπάρχει συκοφαντία από πλευράς Πλέουρα, να καταδικαστεί και μάλιστα με την βαρύτερη των ποινών που προβλέπει ο νόμος, γιατί έχουν κουράσει πλέον τα πορίσματα χωρίς απτά στοιχεία και η δημοσιογραφία τύπου: "μου είπε ο τάδε ότι ο δείνας ......"

    ΑπάντησηΔιαγραφή