Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απίστευτη βραδιά, υπόσχεται το Κομιτάτο το Σαββατόβραδο 20 Δεκέμβρη!


Το Σαββατόβραδο 15 του Νοέμβρη ήταν μια πολύ καλή πρόγευση, πολύ δυνατή και πολύ διασκεδαστική, κατά γενική ομολογία.


Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, στα πλαίσια των επετειακών του εκδηλώσεων, επιστρέφει στον τόπο του… ευτυχήματος και της πραγματικής διασκέδασης. Διοργανώνει την 2ηDiscoNightστο BARNONAMEστην Πρέβεζας. Σάββατο 20 Δεκέμβρη με τις πόρτες να ανοίγουν στις 9.30 το βραδάκι. 

Το Κομιτάτο το έχει ξανά με μουσική της δεκαετίας του 80, μελωδίες που αγαπήθηκαν και αγαπιούνται, αμέτρητα τραγούδια στα οποία έγιναν διασκευές και ακούγονται μέχρι σήμερα. 

Το ντεκόρ με τα φωτορυθμικά, τη Ντισκομπάλα, τα στόμπο και τα ρομποτικά, είναι σίγουρο ότι κι αυτή τη φορά, θα δημιουργήσουν, μια μοναδική, μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Είναι μια βραδιά που μπορούν να απολαύσουν πραγματική διασκέδαση, άνθρωποι κάθε ηλικίας, αφού είναι από τα γεγονότα, για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι πιο παλιοί! 

Μέσα στο κλίμα των εορτών που είναι προ των πυλών, με πινελιές μελωδικής μουσικής των 80΄ς από διάφορα μουσικά είδη, pop, Disco, Rock Rock en Roll, Reggae, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, υπόσχεται για το Σαββατόβραδο 20 Δεκέμβρη που έρχεται μια απίστευτη βραδιά! Καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου