Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επαγγελματισμός και σύνεση από τους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ


Ένα στοιχείο το οποίο δεν σας αναφέραμε στην χτεσινή μας ανάρτηση, όπου σας ενημερώσαμε για τον καυγά των δύο ατόμων αλβανικής καταγωγής, δείτε εδώ, έχει να κάνει ως εξής:


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και όπως οι ίδιοι μας ανέφεραν, όταν στο σημείο του τσακωμού κατέφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ, δέχτηκε το μένος των υπολοίπων θαμώνων, επίσης αλβανικής καταγωγής.

Ο λόγος, οποίος συμπεριφέρθηκαν κατά αυτόν τον τρόπο, στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, άγνωστος…Έγινε όμως γνωστό, σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ότι παρά την εριστική συμπεριφορά την οποία εισέπραξαν από τους υπολοίπους, θαμώνες του μαγαζιού, εκείνοι, με ψυχραιμία και επαγγελματισμό, έκαναν τη δουλειά τους.

Έτσι, δεν ήταν λίγοι οι αυτόπτες μάρτυρες που μας ανέφεραν χαρακτηριστικά, ότι αν ήταν στη θέση των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, "θα τους είχαμε οδηγήσει όλους μέσα….." 

Ασφαλώς και υπάρχουν αστυνομικοί που έχουν επιδείξει πολύ διαφορετικές συμπεριφορές κατά το παρελθόν σε ανάλογα - και όχι μόνο - γεγονότα, όμως θεωρούμε ότι πρέπει να ακουστεί και αυτή η πλευρά…. Σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες….

1 σχόλιο:

  1. Αυτό δεν είναι ένδειξη επαγγελματισμού....τις κότες κάνανε για να γλυτώσουνε το ξύλο οι "μάγκες' τις ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή