Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 29, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Μας θεωρούν ακριβούς …" Βίντεο


"1η του Γενάρη ή όλοι μαζί θα πάμε για δουλειά η κάνεις μας"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα στις 12 μ.μ., η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου των εργαζομένων στα διόδια του Ακτίου, εν όψει των επικείμενων απολύσεων τους.


Ενώ από σήμερα τις 6π.μ. έως και την Τετάρτη 6π.μ. οι μπάρες των διοδίων είναι σηκωμένες, όπως είχε εξαγγελθεί από τους ίδιους  48ωρη απεργία, ενώ θα ακολουθήσει νέα 24ωρη απεργία, έπειτα από την λήξη της απεργίας που βρίσκεται σε εξέλιξη . 

Οι εργαζόμενοι, απευθύνουν κάλεσμα για συμπαράσταση του κόσμου την Τετάρτη 31/12 στις 11 το πρωί καθώς έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο, επίσης οι ίδιοι αλλά και οι οικογένειες τους όπως δήλωσαν η αλλαγή του χρόνου θα τους βρει στα διόδια του Ακτίου. 

Ειδικότερα στην σημερινή συνέντευξη εκ μέρους των εργαζομένων μίλησε τόσο ο Αντιπρόεδρος  κ.Κουτσούμπας, όσο και Πρόεδρος κ.Μήτσουρας του υπό ίδρυση σωματείου εργαζομένων στα διόδια του Ακτίου. Συγκεκριμένα και ο κ.Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μεταξύ άλλων ανέφερε : "Η εταιρία, θέλει να προσλάβει άτομα κάτω  των25χρ με συμβάσεις των 480ευρώ συν τα μπόνους, εμείς είμαστε ακριβοί υπάλληλοι οπότε σύμφωνα με τις πληροφορίες είμαστε όλοι στο δρόμο".Ο κ.Μήτσουρας, στην ομιλία του μεταξύ άλλων έκανε λόγο για πολιτικά παιχνίδια από τοπικούς πολιτικούς άρχοντες.

Παρακολουθήστε στο βίντεο ολόκληρες τις δηλώσεις







Συνάντηση με τους εργαζόμενους των διοδίων της ζεύξης Πρέβεζας Ακτίου   οι συμβάσεις  των οποίων λήγουν στις 31 Ιανουαρίου είχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης.

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Λαίκης Συσπείρωσης Κώστα Κωτσαντή και τον Δημοτικό Σύμβουλο Ευάγγελο Τσοβίλη ενημέρωσαν τον  κ.Μπαϊλη για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν ζητώντας την παρέμβασή του προκειμένου τα 18 άτομα  να μην  προστεθούν στις εκατοντάδες χιλιάδες ανέργων 


Ο κ.Μπαϊλης δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων διαβεβαιώνοντας ότι θα έχει προσωπικές επαφές με τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου  να   επανεξεταστεί  το ζήτημα της ανανέωσης των συμβάσεων.


Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ήδη απέστειλε υπομνήματα  προς τους Υπουργούς Εργασίας κ.Βρούτση και Μεταφορών κ.Χρυσοχοϊδη  καθώς και στις εταιρίες που διαχειρίζονται την εκμετάλλευση των διοδίων, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την απόφαση της μη ανανέωσης των συμβάσεων και ζητώντας να μην  απολυθεί κανείας από τους εργαζόμενους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου