Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Δεκεμβρίου 28, 2014

Αποκλειστικό του PrevezaBest – Περισσότερα στοιχεία για τον άτυχο "Παργινό" του «Norman Atlantic»


Όπως,  αποκλειστικά σας ενημέρωσε από νωρίς το απόγευμα το PrevezaBest και μπορείτε να δείτε εδώ, μεταξύ άλλων ατόμων της ευρύτερης περιοχής της Πρέβεζας και ειδικότερα της Πάργας, ήταν ανάμεσα στους επιβαίνοντες του πλοίου «Norman Atlantic».


Έτσι, πρώτο το PrevezaBest, σας ενημέρωσε, όπως μπορείτε να δείτε εδώ ότι ο άτυχος άντρας του μοιραίου πλοίου ήταν από την "Πάργα". 

Μόνο που όσοι έσπευσαν να "βγάλουν" την είδηση,  σχετικά με την καταγωγή του άτυχου άντρα, ενημερώθηκαν από το PrevezaBest ή από άλλα σάιτ που τακτικά μας διαβάζουν - που εσκεμέννα αναφέραμε τη Πάργα - και έτσι μπορείτε να αντιληφθείτε πως έγινε αναπαραγωγή σε μια λανθασμένη πληροφορία την οποία επαναλαμβάνουμε εσκεμμένα μετέφερε το PrevezaBest

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο άτυχος 63χρονος, δεν κατάγεται την Πάργα, αλλά από Ζωτικό Ιωαννίνων. Η Σύζυγός του Θεοδώρα, είναι από την Πάργα. Το ζευγάρι διέμενε στην Ζυρίχη, από όπου και ήρθε για να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων.

Επίσης αποκλειστικά σας μεταφέρουμε, ότι το ζευγάρι επισκέπτονταν τη Πάργα, τα καλοκαίρια, ενώ διατηρούσαν σπίτι δίπλα από το Κάστρο. Όλοι οι Παργινοί μας πληροφόρησαν για έναν εξαίρετο άνθρωπο, ο οποίος αρκετά χρόνια πριν είχε την τύχη να κερδίσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό σε λαχείο. 

Δυστυχώς, όμως η μοίρα έμελε να παίξει το τραγικό για εκείνον παιχνίδι και να χάσει κατά αυτόν τον τρόπο τη ζωή του. Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την είδηση που μετέφερε το PrevezaBest.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου