Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 22, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προφητικός ο τίτλος του PrevezaBest !!!"Τίποτε δεν τελείωσε …Αντίθετα Τώρα ξεκινούν – Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου"


Προφητικός αποδείχτηκε ο τίτλος της ανάρτησης του PrevezaBest, έπειτα από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στις 10 Δεκεμβρίου, όταν γράφαμε, "Τίποτε δεν τελείωσε …Αντίθετα Τώρα ξεκινούν – Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου", όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.


Προφητικό χαρακτηρίζουμε τον τίτλο της ανάρτησης μας και αυτό διότι, σχετικά με το ζήτημα των καυσίμων των οχημάτων του δήμου το θέμα στο Δ.Σ., είχε φέρει ο επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.Κλάπας. 

Έτσι, δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος, ότι παρά τις εξηγήσεις της δημοτικής αρχής, το ζήτημα αυτό, δεν θα έμπαινε και τόσο εύκολα στο αρχείο. 

Ενώ σας βόμβα έσκασε - για κάποιους αναμενόμενο -το δελτίο τύπου του αντιπρόεδρου του Δ.Σ. Γιώργου Νίτσα, το οποίο και σας παρουσιάσαμε δείτε εδώ, με το οποίο ο κ.Νίτσας, γνωστοποίησε την αναφορά του για το ζήτημα των Καυσίμων των οχημάτων του δήμου στην Εισαγγελία. Επίσης, είναι σίγουρο πως το σχετικό ζήτημα θα ερευνηθεί σε βάθος. 

Από την άλλη, η δημοτική αρχή, στο Δ.Σ. τις 10ης Δεκεμβρίου, είχε δώσει τις εξηγήσεις της, αλλά προφανώς κάποιοι δεν πείστηκαν, μεταξύ αυτών και όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Νίτσας. 

Να σας μεταφέρουμε την πληροφορία την οποία έχουμε, η οποία κάνει λόγο, για αποστάσεις, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Παππά σχετικά με τις ενέργειες του κ.Νίτσα, ο οποίος εκλέχτηκε με τον συνδυασμό της ΑΣΥΠ. 

Έτσι, δικαιώνονται αυτοί, οι οποίοι είχαν αναφέρει, ότι αυτός ο πολιτικός γάμος μεταξύ Παππά και Νίτσα, δεν θα είχε μεγάλη διάρκεια…

Οψόμεθα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου