Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: 2 Χρόνια PrevezaBest – Ευχαριστούμε…. Συνεχίζουμε…


Ήταν 28 Ιανουαρίου 2013, όταν στα τοπικά ΜΜΕ, μεταξύ άλλων, ήρθε και έκανε την εμφάνιση του, το PrevezaBest.


Το PrevezaBest, δημιουργήθηκε με σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα, όπως άλλωστε είναι και το Μότο του blog μας, PrevezaBest – Αλλάζει τα δεδομένα).

Θεωρούμε, ότι ως ένα βαθμό, μικρό ή μεγάλο το έχουμε καταφέρει, απόδειξη αυτού, είναι το πλήθος των αποκλειστικών μας δημοσιευμάτων, της έγκυρης – έγκαιρης ενημέρωσης αλλά και της διαφορετικότητας των κειμένων μας που προσπαθούμε και πολλές φορές, άλλοτε τα καταφέρνουμε και άλλοτε ίσως όχι. 

Επίσης μέσω των αναρτήσεων των οποίων έχουμε πραγματοποιήσει έως τώρα, δεν θεωρούμε πως ούτε σε μια από αυτές δεν βλάψαμε κανέναν σκόπιμα, μέσω της κριτικής που ασκήσαμε. 

Αν κάποιος θίχτηκε για τους χ λόγους, να είναι σίγουρος ότι δεν υπήρχε δόλος και αν κάπου κάναμε κάποιο λάθος χωρίς να το έχουμε αντιληφθεί, ζητούμε συγνώμη. 

Μια τεράστια συγνώμη, οφείλουμε για το πλήθος λαθών μας σε ορθογραφικό και συντακτικό επίπεδο, δικαιολογημένα τα "μαργαριτάρια" μας, σας έχουν βγάλει τα μάτια…Προσπαθούμε όσο το δυνατόν να τα περιορίσουμε…. 

Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στους εκατοντάδες αναγνώστες μας που σε ημερήσια βάση επισκέπτονται το PrevezaBest, ελπίζουμε να έχουμε δείξει την διαφορετικότητά μας. 

Πολλές φορές έχουμε παρεξηγηθεί από ελάχιστους κακοπροαίρετους, όπου "μεταφέρουν" στον εγκέφαλο τους, ή στην κοινωνία διαφορετικά πράγματα, απ΄ότι εμείς γράφουμε.

Είμαστε υπεύθυνοι γι΄αυτά που γράφουμε και όχι γι’αυτά που ο καθένας, θέλει να αντιληφθεί… και αντιλαμβάνεται, Ότι έχουμε να πούμε, το λέμε μέσα από τις αναρτήσεις μας…, οτιδήποτε άλλο αποτελεί φλυαρία.

Όπως έχετε αντιληφθεί το PrevezaBest, ασχολείται με ζητήματα που αφορούν την Ήπειρο με βάση τη πόλη της Πρέβεζας. Το PrevezaBest, δεν ανήκει σε κανένα χώρο….πολιτικό, κοινωνικό, αθλητικό ή οτιδήποτε άλλο, το έχουμε αποδείξει άλλωστε, φιλοξενώντας άρθρα και αναρτήσεις απ’όλους, δίχως να κάνουμε καμία απολύτως διάκριση, ο φασισμός άλλωστε δεν μας ταιριάζει και για αυτό ακούγονται και διαβάζονται ελεύθερα όλες οι απόψεις…

Επίσης, δεν θεωρούμε πως κρίνεται το PrevezaBest, για όσα αναφέρουν αυτοί που φιλοξενούμε, αλλά οι ίδιοι, εμείς θεωρούμε χρέος μας, να ενημερώσουμε το αναγνωστικό μας κοινό για όλες τις απόψεις και εκείνο θα κρίνει για αυτούς...Εν πάση περιπτώσει, αυτό θεωρούμε σωστό και αυτό κάνουμε….

Δύο χρόνια λοιπόν PrevezaBest, με τα λάθη του και τα σωστά του, δύο χρόνια αγωνίας, δύο χρόνια ξενύχτι, δύο χρόνια προσπάθειας, δύο χρόνια ανάμεικτων συναισθημάτων, απ’όλα εμπεριέχει ο μπαξές σε αυτά τα δύο χρόνια λειτουργίας του PrevezaBest.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, το πόσο καλά το κάνουμε ή όχι, το γνωρίζετε εσείς που καθημερινά διαβάζετε το blog μας. Τα καλύτερα για το PrevezaBest είμαστε πεπεισμένοι πως έρχονται και αυτό αποδεικνύεται από την συνεχόμενη ανοδική του πορεία….

Οι άνθρωποι του PrevezaBest, 2 χρόνια τώρα, ακατάπαυστα με ζήλο δουλεύουμε για αυτό που κάνουμε και δίνουμε μια υπόσχεση πως θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, για μια πιο δίκαιη, όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική και αντικειμενική παρουσίαση της αλήθειας και των γεγονότων, πάντα μέσα από την δική μας κριτική ματιά…. 

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά ακόμη για αυτή την δίχρονη πορεία μας, όπως ποιοι μας πολέμησαν, ποιοι θέλησαν και προσπάθησαν να μας βλάψουν….όμως δεν θεωρούμε ότι έχει αξία, να αναφέρουμε αυτά τα γεγονότα, διότι όπως προκύπτει, τα όποια  κακόβουλα σχέδια, έπεσαν στο κενό…

PrevezaBest – Αλλάζει τα δεδομένα…..

*Σε λίγο... με νέα εμφάνιση !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου