Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: 3.800.000 ευρώ, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον δήμο Πρέβεζας !


Με δύο συνεδριάσεις, μία ειδική και μια τακτική, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου, το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.


Συγκεκριμένα, η ειδική συνεδρίαση αφορούσε την "Έγκριση Ισολογισμού και Απολογισμού Δήμου Πρέβεζας, οικ. Έτους 2013", όπου ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, με τη μείζον αντιπολίτευση να  ψηφίζει παρών με τον Γιώργο Νίτσα κατά, ενώ από την ψηφοφορία απείχαν, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κλάπας, Καλλίνικος, Κωστούλας, Τσόγκα, Καταψήφισε ο δημοτικός σύμβουλος,κ.Κατέρης, ομοίως και η Λαική Συσπείρωση. 


Όπως παρουσιάστηκαν τα στοιχεία τόσο από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ.Πιπιλίδη, όσο και από τον προιστάμενο της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, κ.Φούντογλου, οι οφειλές δημοτών και επιχειρήσεων προς τον δήμο Πρέβεζας, είναι στα 5.300.000 ευρώ, ενώ από αυτά τα 3.800.000 είναι ληξιπρόθεσμα αφού η καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31/12/13, οι οφειλές αφορούν από μηδαμινά ποσά, έως 80.000 το μεγαλύτερο.

Ενώ το υπόλοιπο ποσό που αφορά οφειλές της τάξεως του 1.500.000 ευρώ, λήγει σε επόμενα χρονικά διαστήματα. Αμέσως μετά ακολούθησε η τακτική συνεδρίαση με 58 υπηρεσιακά ζητήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου